Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarKotek pisze:jeszcze trzeba ustalic o ktorej sie spotkamy-akcja jest od 10 tej
kto jakie kociaki zabierze/skąd-czy ze schronu czy z chatki
i w czym kociaki beda na czas akcji
transporterki raczej nie jest dobra opcja to jest wkladanie wyciaganie kociakow non stop
jeszcze puszeczka by sie przydala albo dwie najlepiej bo jedna moze byc kolo kociakow a z druga mozna pochodzic
MarKotek pisze:Dorotka a kto robil te albumy ktore sa np.w lupusie?
niewiem kto by sie mogl tym zajac
trzeba by kazdego kota z opisem drukowac na kartce a4 jakies zdjecie moze dwa
Dorota Wojciechowska pisze:MarKotek pisze:Dorotka a kto robil te albumy ktore sa np.w lupusie?
No o tym własnie pisałam.
Robila je kiedys Ewa - ja mam ten plik - podaj mi maila to ci prześlę i może na bazie tego zrobisz sobie opisy swoich kotow.
Te ze strony adopcyjnej nadziei ja zrobie - juz zrobiłam 5 kartek
Dorota Wojciechowska pisze:MarKotek pisze:Dorotka a kto robil te albumy ktore sa np.w lupusie?
No o tym własnie pisałam.
Robila je kiedys Ewa - ja mam ten plik - podaj mi maila to ci prześlę i może na bazie tego zrobisz sobie opisy swoich kotow.
Te ze strony adopcyjnej nadziei ja zrobie - juz zrobiłam 5 kartek
Jaaga pisze:
Ponawiam pytanie, o tą małą koteczkę z chorymi oczami. Czy jest w schronisku?
Dziś do domu pojechała Mysia na próbę z Myszką. Jesli sobie ludzie nie poradzą, to Myszka wróci. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo są bardzo zżyte z sobą. W tej sytuacji za kilka dni mogłabym wziąć ta małą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 626 gości