Przyprawy ziołowe - opisy na 1 stronie, PROMOCJA!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw wrz 27, 2012 2:32 Re: Przyprawy ziołowe - opisy, nowe warunki wysyłki str. 9

@Freak :1luvu: , zasadniczo składy miały być tajemnicą, ale widzę, że opisy bardzo pobudzają apetyt, więc pewnie w weekend pojawią się na pierwszej stronie :wink: i coś jeszcze opiszę. Co interesuje Cię najbardziej? Można też zamówić mieszankę wg własnej receptury :wink:
Podane ceny są aktualne - 1 op. 20 zł, 3 op. 50 z, w Warszawie możliwy odbiór osobisty.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob wrz 29, 2012 8:23 Re: Przyprawy ziołowe - opisy na 1 stronie, PROMOCJA!

Opisy są już zebrane na pierwszej stronie, w drugim poście :wink: . Wieczorem dojdzie pewnie opis mieszanki do drobiu.

alix76

Post » Nie paź 14, 2012 15:06 Re: Przyprawy ziołowe - opisy na 1 stronie, PROMOCJA!

Poprosze porcje mieszanki do drobiu :) - patrze, patrze i opisu drobiowej na pierwszej stronie nie widze :wink:
Zaintrygowal mnie sklad mieszanki dla grupy krwi zero - ziola, ktore w nia wchodza - moje ulubione i najwiecej uzywane i zeby bylo lepiej to mam grupe krwi zero 8O Poprosze rowniez o porcje tej mieszanki :)
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Śro paź 17, 2012 20:21 Re: Przyprawy ziołowe - opisy na 1 stronie, PROMOCJA!

Dzięki :1luvu:
Drobiową mam już gotową, jeszcze chwila cierpliwości i będzie "grupa 0" - nie mogę mieszać, jak mam katar :oops:

alix76

Post » Nie paź 21, 2012 19:30 Re: Przyprawy ziołowe - opisy na 1 stronie, PROMOCJA!

Propozycja drobiowej to lubczyk z selerem, rozszerzone o majeranek, cząber, bazylię (raczej zieloną), oregano, estragon (niewiele lub złagodzony pietruszką) tymianek i rozmaryn (te w niewielkich ilościach lub wcale) i na wykończenie nieco mięty, najlepiej jakiejś pikantnej odmiany, pieprzowej lub meksykańskiej.
Dla marysieńki, na specjalne zamówienie, powstała wersja bez tymianku :wink:

alix76

[poprzednia]