@Freak , zasadniczo składy miały być tajemnicą, ale widzę, że opisy bardzo pobudzają apetyt, więc pewnie w weekend pojawią się na pierwszej stronie i coś jeszcze opiszę. Co interesuje Cię najbardziej? Można też zamówić mieszankę wg własnej receptury Podane ceny są aktualne - 1 op. 20 zł, 3 op. 50 z, w Warszawie możliwy odbiór osobisty.
Poprosze porcje mieszanki do drobiu - patrze, patrze i opisu drobiowej na pierwszej stronie nie widze Zaintrygowal mnie sklad mieszanki dla grupy krwi zero - ziola, ktore w nia wchodza - moje ulubione i najwiecej uzywane i zeby bylo lepiej to mam grupe krwi zero Poprosze rowniez o porcje tej mieszanki
Propozycja drobiowej to lubczyk z selerem, rozszerzone o majeranek, cząber, bazylię (raczej zieloną), oregano, estragon (niewiele lub złagodzony pietruszką) tymianek i rozmaryn (te w niewielkich ilościach lub wcale) i na wykończenie nieco mięty, najlepiej jakiejś pikantnej odmiany, pieprzowej lub meksykańskiej. Dla marysieńki, na specjalne zamówienie, powstała wersja bez tymianku