Pakt Czarownic XXXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 13, 2012 22:14 Re: Pakt Czarownic XXXIII

AniHili pisze:To mówiłam JA - AniHili podlana wińskiem :mrgreen: :twisted:

O, następna...
DDawno się tak nie strzaskałam :oops:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie paź 14, 2012 12:20 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Zęby - mam pełen komplet łącznie z 2 ósemkami i niech takowa ilość zostanie jak najdłużej. O każdego zęba będę walczyć do ostatniej złotówki! Szóstkę prawie zmarnowaną przez NFZ za czasów liceum uratowałam niejakim "inlajem" czy jakoś tak a wyglądała jak krater.Mam swoja dentolożkę, która nie wierci z byle potrzeby i nie kasuje hardcorowo wiec się jej trzymam.

Jasdorku...nie wiem co powiedzieć...widziałam na FB ten wysyp i normalnie ręce opadają. W pracy ciągle pokazuję zdjęcia maluchów żeby komuś serce urobić ale chyba maja już mnie dosyć bo komu mogłam to nasze firmowe wcisnęłam. Teraz mamy wszystkie pokastrowane, posterylizowane i puki się jakaś nowa znajda nie pojawi młode nam nie grożą.

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie paź 14, 2012 12:27 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Czytam jasdor i rozwala mnie bo nie wiem jak pomóc.
Kupa dobrej roboty to co robisz jasdorku i wiele wiele kciuków i sił żeby dalej szło :ok:
Dolabro, Ty masz już ciepły tron wśród kotów u góry :1luvu:

Ósemek póki co mam komplet, ale chirurg palnął mi wykład, że większośc z nas (np. ja) ma którąs ukrytą częściowo w dziasłach i wczesniej czy później tej mądrości trzebna będzie sie pozbyć bo nie ma siły dobrze takiego zeba wyczyścić :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie paź 14, 2012 13:15 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Chyba się czegoś w robocie nawdychałam, bo śniły mi się kociaki - szylkretki czarno-bordowo-różowe z białymi dodatkami :twisted: I któraś z czarownic (nie wiem, która, bo przecież się nie spotkałyśmy) mnie namawiała: bierz wszystkie -a cztery ich było- pójdą jak woda;] Aha, i przypominały trochę karakuły:)

Co do zębów, to ósemki mi się dwie ostały i cholera wi, po co? Mordęga straszna, żeby to doczyścić, a mądrości żadnej od tego;) Po wielu różnych plombach, on- i in-lejach, jestem wyznawczynią porcelanowych koron. Niestety mój portfel nie jest...

A siostrze Jasdor to los mógłby trochę pofolgować, bo to zaczyna wyglądać, jakby chciał sprawdzić, czy ona jest jakimś nadczłowiekiem, który podoła kociej powodzi. Coś się wykombinuje, ale do wypłaty tylko marne kciuki mogę zaoferować;/
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Nie paź 14, 2012 16:21 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Mam nadzieję, że Siostry nie spożywają aktualnie, bo zdjęcie w oczy się rzuci, a co spożywane może wyrzucić , więc jak ktoś delykatny - to się prosze bliżej nie przyglondać , bo to odbycik jest , chory, kotkowy.
No i na szczęście jasdor nie jest sama, a właściwie jest tylko wsparciem i medialnym mediatorem, choć - nie przeczę - mam nadzieję spotkać się kiedyś z dolabrą przy tronie najwyższego kota 8)

Na szczęście Srajdek o niebo lepiej, dupinka już chyba mniej boli, bo tyłeczek usadza na kolankach do głaskania :ok:

Obrazek

Chciałby się umyć, ale ogonek zaskorupiony jakniewiemco
Obrazek

Pozdrowienia dla wszystkich dobrych Cioć przesyłamy :)
Obrazek

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie paź 14, 2012 16:54 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Śliczny jest chłopak:)
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie paź 14, 2012 20:20 Re: Pakt Czarownic XXXIII

No akurat jadłam, ale taki widok to dla mnie nie pierwszyzna. Chyba przez miesiąc smarowałam maścią taki zadek Ledzie. Wyleczyło się i teraz, za przeproszeniem, d.pa jak złoto ;) Ale ile było płaczu, wrzasków i rozpaczy, jakbym jej ten zad ze skóry obdzierała :roll: Z twoim też będzie wszystko dobrze. Kić przefajny :ok:

PS. się zreflektowałam, bo wyszło, że z twoim zadkiem będzie ok - miałam ofkorz na myśli zad twojego kota, chociaż twojemu osobistemu też dobrze życzę ;)
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Nie paź 14, 2012 20:27 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Dzięki :)
Na szczęście wet stanęła na wysokości zadania, poradziła sobie z kiciem perfekcyjnie, choc nie powiem, żeby delikatnie. Mimo sprzeciwów i oporów ze strony odparzonego zasrańca - nie odpuściła i wykonała wszelkie czynności łączące się z ulżeniem w bólu i cierpieniu, łącznie z wymoczeniem tyłeczka pod wodą :ok:
My, jako osoby asystujące, ponieważ wet miała dwie ręce zajęte trzymaniem łobuza, podawałyśmy wszystkie potrzebne maści i strzykawki z szafek :mrgreen:
Ma opinię bardzo niedelikatnej osoby, ale delikatność w tym przypadku przyniosłaby bardzo marne efekty

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon paź 15, 2012 6:35 Re: Pakt Czarownic XXXIII

dolabra pisze:Śliczny jest chłopak:)

faktycznie ładny :1luvu:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon paź 15, 2012 8:46 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Ale przystojniak :1luvu:
Rasa się tu jakas przewinęła ?
Jasdor Ty masz szczególne oko widze na długowłose :D
Pewnie na dworze żył i nie potrafił sobie poradzić z coraz większym bryuidem plątającym sie przy długiej sierści w strategicznych miejscach ... :roll: Kciuki ! :ok:
Obrazek

psiama

Post » Pon paź 15, 2012 9:16 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Jak się chwalić to na całego.
Taką Ptysię mamy w fundacji
:mrgreen:
Wywalona była , zupełna ciapa i nakolankowiec.
Obrazek
na fotce nie widać,ale plaskata jest :1luvu:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon paź 15, 2012 9:29 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Beciu, jaka ona piekna :1luvu:

Tylko nie pytaj mnie czy zapakowac :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Pon paź 15, 2012 9:37 Re: Pakt Czarownic XXXIII