Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Bożenko na PUFFI to się nie okarmią to ohydne jest u mnie w lesie nawet tego psy nie chcą
lidka02 pisze:Bożenko na PUFFI to się nie okarmią to ohydne jest u mnie w lesie nawet tego psy nie chcą
EVA2406 pisze:lidka02 pisze:Bożenko na PUFFI to się nie okarmią to ohydne jest u mnie w lesie nawet tego psy nie chcą
Oby wszystkie psy miały choć takie jedzenie. Chyba to lepsze niż wrzucona do michy łycha mieszanki dla świń. A właśnie takie jedzenie bardzo często dostają psy na wsiach.
meg11 pisze:Co zrobić z agresywnym bydlakiem, który atakuje pozostałe koty?
BOZENAZWISNIEWA pisze:meg11 pisze:Co zrobić z agresywnym bydlakiem, który atakuje pozostałe koty?
nowy?
izolować i ciachać jak najszybciej...
meg11 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:meg11 pisze:Co zrobić z agresywnym bydlakiem, który atakuje pozostałe koty?
nowy?
izolować i ciachać jak najszybciej...
Tak nowy. Ten co wkleilam zdjęcie. Kot noc spędzi w kontenerze. Trudno jak jest głupi to będzie mial izolatkę. Poluje na wszystkie moje koty.
Nie mam kasy na kastrację. Może będzie podpisana umowa w przyszlym tygodniu i wtedy da radę na talony wykastrować. Jak będzie jutro też taki agresywny to go wypuszczę.
meg11 pisze:Przespał prawie do 6 w kontenerku. Teraz ustawia zwierzyniec
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], label3 i 80 gości