Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Ja we własnym imieniu, a własciwie w imieniu tych co prosic nie mogą-biednych zwierzątek ze schroniska w Opolu-błagam o głosy na Opole!-tyle razy juz dziewczyny próbowały i zawsze do tej pory przegrywaly-niech wreszcie sie im uda!
Głosujmy na Opole-pomózmy głodnym brzuszkom!!!!!
phantasmagori pisze:Kochane masz te futerka Kropciu![]()
Moje niestety na każdego nowego przybysza reagują najpierw agresją, a potem złośliwością. Niezależnie od wielkości przybysza. A czasem bardzo by się przydało aby przytuliły do serducha, szczególnie, gdy trafia się maleńtasek![]()
Kocury tylko syczą, lub odchodzą, ale Telimena potrafi być agresywna, choć sama przyszła jako bida nad bidami
phantasmagori pisze:kropkaXL pisze:Ja we własnym imieniu, a własciwie w imieniu tych co prosic nie mogą-biednych zwierzątek ze schroniska w Opolu-błagam o głosy na Opole!-tyle razy juz dziewczyny próbowały i zawsze do tej pory przegrywaly-niech wreszcie sie im uda!
Głosujmy na Opole-pomózmy głodnym brzuszkom!!!!!
Mój głos oczywiście na OpolaczkiTrzymam go jednak na koniec, bo na końcu wszystko się rozgrywa. Wstyd mi, że tak rzadko piszę u nich, choć zaglądam regularnie
![]()
Też dołączam się do prośby o głos na Opole
kropkaXL pisze:phantasmagori pisze:Kochane masz te futerka Kropciu![]()
Moje niestety na każdego nowego przybysza reagują najpierw agresją, a potem złośliwością. Niezależnie od wielkości przybysza. A czasem bardzo by się przydało aby przytuliły do serducha, szczególnie, gdy trafia się maleńtasek![]()
Kocury tylko syczą, lub odchodzą, ale Telimena potrafi być agresywna, choć sama przyszła jako bida nad bidami
To Pyniusia była wrogiem wszystkich nowoprzybyłych-teraz , gdy Jej nie ma, Klara czasem pchyka na nowe koty, ale bardziej zwiewa, niz jest wrogo nastawiona-to tchórzyk!
Pozostałe pchają sie do nowych-zwłaszcza Ptyś, Bella robi jeszcze większe oczy niz ma,ale też by podeszła, a Pola i Timmy od razu lecę z noskami-Adelka czeka, ona musi miec więcej czasu, ale nigdy nie warczy, nie syczy-to dobra kocina, ale niestety nadal nie daje się za często głaskać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Animus, januszek, Lifter, luty-1, zuza i 406 gości