Kotomania XIV + na DT Pola, Timur , Maciuś w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 12, 2012 18:49 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt paź 12, 2012 19:05 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Dzięki za kciukasy Sylwuś! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt paź 12, 2012 19:14 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

ode mnie jak zwykle ful :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt paź 12, 2012 19:39 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

:D :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt paź 12, 2012 19:45 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kasiulek...a oni nadal tacy grzeczni? To znaczy Maciuś i Timurek?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt paź 12, 2012 19:49 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Timurek z Maciejkiem bawią sie na okragło, a Pola wylizuje malca! w zasadzie nie ma z nimi żadnych problemów-w nocy spią jak aniołki, w dzień się bawią, jedzą ładnie-no wszystko jak na zamówienie!!!
Timurek zaczyna dorastać-gryzie się z Polą i malcem-taka zabawa, ale czasem za mocno gryzie.Za to mnie kocha i uwielbia-słodki jest bardzo!!!! mruczenie ma na zawołanie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 12, 2012 19:55 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Ja we własnym imieniu, a własciwie w imieniu tych co prosic nie mogą-biednych zwierzątek ze schroniska w Opolu-błagam o głosy na Opole!-tyle razy juz dziewczyny próbowały i zawsze do tej pory przegrywaly-niech wreszcie sie im uda!
Głosujmy na Opole-pomózmy głodnym brzuszkom!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 12, 2012 19:59 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Kochane masz te futerka Kropciu :1luvu:
Moje niestety na każdego nowego przybysza reagują najpierw agresją, a potem złośliwością. Niezależnie od wielkości przybysza. A czasem bardzo by się przydało aby przytuliły do serducha, szczególnie, gdy trafia się maleńtasek :(
Kocury tylko syczą, lub odchodzą, ale Telimena potrafi być agresywna, choć sama przyszła jako bida nad bidami :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt paź 12, 2012 20:01 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Polusia kochana...Masz szczęście do fajnych kotków...Podejrzewam,że moje dziewczyny na widok obcego kota chałupę by rozniosły...Futro by fruwało....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt paź 12, 2012 20:02 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

kropkaXL pisze:Ja we własnym imieniu, a własciwie w imieniu tych co prosic nie mogą-biednych zwierzątek ze schroniska w Opolu-błagam o głosy na Opole!-tyle razy juz dziewczyny próbowały i zawsze do tej pory przegrywaly-niech wreszcie sie im uda!

Mój głos oczywiście na Opolaczki :1luvu: Trzymam go jednak na koniec, bo na końcu wszystko się rozgrywa. Wstyd mi, że tak rzadko piszę u nich, choć zaglądam regularnie :oops:

Też dołączam się do prośby o głos na Opole :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt paź 12, 2012 20:08 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

phantasmagori pisze:Kochane masz te futerka Kropciu :1luvu:
Moje niestety na każdego nowego przybysza reagują najpierw agresją, a potem złośliwością. Niezależnie od wielkości przybysza. A czasem bardzo by się przydało aby przytuliły do serducha, szczególnie, gdy trafia się maleńtasek :(
Kocury tylko syczą, lub odchodzą, ale Telimena potrafi być agresywna, choć sama przyszła jako bida nad bidami :(

To Pyniusia była wrogiem wszystkich nowoprzybyłych-teraz , gdy Jej nie ma, Klara czasem pchyka na nowe koty, ale bardziej zwiewa, niz jest wrogo nastawiona-to tchórzyk!
Pozostałe pchają sie do nowych-zwłaszcza Ptyś, Bella robi jeszcze większe oczy niz ma,ale też by podeszła, a Pola i Timmy od razu lecę z noskami-Adelka czeka, ona musi miec więcej czasu, ale nigdy nie warczy, nie syczy-to dobra kocina, ale niestety nadal nie daje się za często głaskać.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 12, 2012 20:08 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

phantasmagori pisze:
kropkaXL pisze:Ja we własnym imieniu, a własciwie w imieniu tych co prosic nie mogą-biednych zwierzątek ze schroniska w Opolu-błagam o głosy na Opole!-tyle razy juz dziewczyny próbowały i zawsze do tej pory przegrywaly-niech wreszcie sie im uda!

Mój głos oczywiście na Opolaczki :1luvu: Trzymam go jednak na koniec, bo na końcu wszystko się rozgrywa. Wstyd mi, że tak rzadko piszę u nich, choć zaglądam regularnie :oops:

Też dołączam się do prośby o głos na Opole :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 12, 2012 20:10 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

Głosujemy Kasiu.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 12, 2012 20:18 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Bożeniu!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 12, 2012 20:18 Re: Kotomania XIV + na DT Pola, Timur i maluszek Maciuś :(

kropkaXL pisze:
phantasmagori pisze:Kochane masz te futerka Kropciu :1luvu:

To Pyniusia była wrogiem wszystkich nowoprzybyłych-teraz , gdy Jej nie ma, Klara czasem pchyka na nowe koty, ale bardziej zwiewa, niz jest wrogo nastawiona-to tchórzyk!
Pozostałe pchają sie do nowych-zwłaszcza Ptyś, Bella robi jeszcze większe oczy niz ma,ale też by podeszła, a Pola i Timmy od razu lecę z noskami-Adelka czeka, ona musi miec więcej czasu, ale nigdy nie warczy, nie syczy-to dobra kocina, ale niestety nadal nie daje się za często głaskać.

Ja zawsze mam łzy w oczach jak maleńtas idzie do nich chcąc się przytulić, a one go odrzucają. Ciężko na to patrzeć, szczególnie jak jest to taki najmniejszy z najmniejszych :(
Dlatego tak rzadko mam tymczasy, bo muszę pilnować 24 na dobę. Mogę jedynie poświęcić urlop, bo po tygodniu jest już wielka miłość. Ech...
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]