PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2012 23:12 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

tak Karolina adoptowała ode mnie małego dzikiego kota- ja go nazywam po prostu Głupek ;) bo kotek ten zwany przez Karolinę Marcelem to dzika bestia, nie ma szans na złapanie na wyjazd do hotelu w razie wypadu weekendowego Karoliny- bo gryzie i drapie do krwi, skacze pod sufit. dlatego ja muszę do tego diabła jeździć w weekendy. Karolina zlitowała się nad nim- bo ja go wytypowałam do stajni. rozpaczała żeby dać mu szansę, ona weźmie go na DT i oswoi bo o taki mały i biedny... więc dałam go jej do domu do oswojenia. i o ile w boksie w hotelu byłam z nim w stanie cokolwiek zrobić- u Karoliny w domu na otwartej przestrzeni nabrał takiej werwy- że można sobie pomarzyć o złapaniu kotka :) i tyle się udało co nic. kota adoptowała sądzę że tylko dlatego- że go odłapać się nie da ;) nie wiem tak poza tym co ona może czuć do niego bo jest okropny :( ale to jej kot, jestem wdzięczna, bo mi zdjęła ciężar z pleców ;)

a do Pimpka wracając póki co zostaje u nas. czekamy na efekty które przyniesie czas... do operacji mam prawie miesiąc. a swoją drogą jak pozostaje w boksie- wcale nie jest zestresowany, wywala się kołami do góry i nawet ma minę jakby chciał się ze mną miziać, ale to tylko pozory- bo łapa jest często szybsza niż moje samoobronne reakcje ;)

ale nie tracę wiary, bo moje koszmarne koty do adopcji: Aisha, Tosia, Lonstar- głupek Karoli, Sabinka, Ś. P. Szurek, Kajetan, też zalazły domy i wielbicieli. aż mi się chciało całować tych ludzi, jak brali te lamparty. koty są kochane przez ich, i trochę zmieniły swoją piekielna naturę. tak więc cuda się zdarzają :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw paź 11, 2012 10:07 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Podnoszę wątek

Monika1983

Od: Pt sie 20, 2010 0:50

Post » Pt paź 12, 2012 14:31 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Wiadomo co u Pimpusia? Ogłoszenia poszły od CA?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt paź 12, 2012 17:27 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Witam serdecznie ! Przepraszam że od wczoraj cisza ale stan mojego zdrowia znów się pogorszył nie przysłużyło mi się wyjście z domu na antybiotyku .Więc niestety nie byłam też wczorajszym spotkaniu .Dziś zakładam nowy wątek będziemy szukać behawiorysty dla Pimpka .Jeśli chodzi o ogłoszenia to kasę przelałam parę dni temu ,pisałam parę meili do CA i .....cisza,zero odpowiedzi .Nie wiem co o tym myśleć :( Nie dostałam potwierdzenia czy Pani od ogłoszeń dostała zdjęcia,treść ogłoszenia itp.Martwi mnie to

Monika1983

Post » Pt paź 12, 2012 17:31 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Jedyny kontakt jaki miałam z CA ,to wtedy gdy otrzymałam meila odnośnie danych do wpłaty i informacji co muszę przesłać .Wpłata wykonana ,informację wysłane .Mam nadzieję że Pani od ogłoszeń jest tak zawalona że nie ma czasu odpisać a ogłoszenia są w "drodze" .

Monika1983

Post » Pt paź 12, 2012 19:10 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Monika1983 pisze:Jedyny kontakt jaki miałam z CA ,to wtedy gdy otrzymałam meila odnośnie danych do wpłaty i informacji co muszę przesłać .Wpłata wykonana ,informację wysłane .Mam nadzieję że Pani od ogłoszeń jest tak zawalona że nie ma czasu odpisać a ogłoszenia są w "drodze" .

Przypomnij się jej na wątku .Napisz,że wszystko przesłałaś ale nie mając odpowiedzi denerwujesz sie czy wszystko przeszło jak należy tj tekst i foty. Czasem niestety giną w drodze.Masz link ode mnie. Podaj też odnośnik do tego Pimpusiowego i napisz,że sprawa pilna.Małgoś zrobi ogłoszenia na pewno ale tutaj czas goni.
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 12, 2012 19:20 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

O ile pamiętam, CatAngel nie robi ogłoszeń w weekendy. Ale może źle pamiętam, lepiej dopytać.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt paź 12, 2012 19:26 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

MalgWroclaw pisze:O ile pamiętam, CatAngel nie robi ogłoszeń w weekendy. Ale może źle pamiętam, lepiej dopytać.

Dobrze pamiętasz. ja też nie robię ogłoszeń w weekendy. Od poniedziałku do czwartku robię. Ostatecznos to pt rano. Giną wypociny dawane w późniejszym terminiecbo prawie nikt nie zagląda.W weekendy robi się na zimę/najlepsze ferie/ i to też od piątku do soboty rano.Potem szkoda czasu.Znaczy się ja mam takie spostrzeżenia.
Ale napisać prośbę o wyjątkowe potraktowanie mozesz. :wink: Pimpek wart tego.
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 12, 2012 19:34 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Swoje ogłoszenia zawsze robiłam w weekendy, bo w zwykły dzień nie mam czasu na robienie ogłoszeń. I szły koty do nowych domów. Czyli, robiłam nie dlatego, że uważałam, że ma to sens, ale dlatego, że kiedy indziej absolutnie nie mogę się zakałapućkać w czasochłonne robienie ogłoszeń.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt paź 12, 2012 19:40 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

każdy ma swoje teorie i przemyślenia. Najważniejsze by koty domy znajdowały.
Pimpek też niech znajdzie :ok:
Przepraszam za pisaninę ale klawiatura mi siada i za diabła liter czasem wklepać nie mogę
Obrazek

ASK@

Post » Pt paź 12, 2012 20:32 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

5-Pażdziernika(piatek) napisałam o ogłoszenie 8-dostałam (poniedziałek)dostałam odpowiedz w wtorek robiony przelew i wysłany e-mail z informacjami .W między czasie parę meili wysłałam czy CA wszystko dostała i cisza....wiem że w soboty i niedziele nie są robione ogłoszenia ale fajnie by było odpowiedzieć chociaż czy wszystko ok .Przypomnę się na wątku u CA.

Monika1983

Post » Sob paź 13, 2012 0:03 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Ogłoszenia zaczynają się pojawiać ....a smutna wiadomość taka że u kotka CA wykryto niewydolność nerek...

Monika1983

Post » Sob paź 13, 2012 16:12 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Zaglądajcie dziewczyny.Pipusiek czeka.
viewtopic.php?f=13&t=147021&p=9296976#p9296976
Obrazek

ASK@

Post » Sob paź 13, 2012 17:00 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Podrzucam.

Monika1983

Post » Nie paź 14, 2012 6:40 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Przypomnę nidzielnym porankiem o Pimpusiu
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]