Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:wyniki chyba nie całkiem ok ?
BOZENAZWISNIEWA pisze:ruda32 pisze:wyniki chyba nie całkiem ok ?
nie,niestety,wszystkie maja "odchyły".
Mam je wzmacniac teraz(mam betaglukan,olej z łososia,i mięso trzeba,mięso),i spokój,spokój,spokój.Prawda jest taka,ze one wszystkie sie pochorowały,deprecha,lezenie ponad 2 tygodnie na betonie w deszczu zrobiło swoje...
Musza znaleźć dobre domy,Strzałka sie juz wybudziła i znalazła,gdzie tu "spierdzielić"od tej babywlazła pod łózko i tyle ja widzę
Niuńka i Ferdka maja zab.krazenia,szczególnie stara NiuŃKA WIELE WYCIERPIAŁA.
ruda32 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:ruda32 pisze:wyniki chyba nie całkiem ok ?
nie,niestety,wszystkie maja "odchyły".
Mam je wzmacniac teraz(mam betaglukan,olej z łososia,i mięso trzeba,mięso),i spokój,spokój,spokój.Prawda jest taka,ze one wszystkie sie pochorowały,deprecha,lezenie ponad 2 tygodnie na betonie w deszczu zrobiło swoje...
Musza znaleźć dobre domy,Strzałka sie juz wybudziła i znalazła,gdzie tu "spierdzielić"od tej babywlazła pod łózko i tyle ja widzę
Niuńka i Ferdka maja zab.krazenia,szczególnie stara NiuŃKA WIELE WYCIERPIAŁA.
biedne suńki
może dwie zostaną razem już pod okiem Doroty? byłoby bezpiecznie
ale pozostałe?
lidka02 pisze:Oj tak zimno już i koty jedzą więcej ja na miasto też wczoraj ugotowałam kasze z ryżem na porcjach wymieszałam co miałam i zjadły gmina jakoś się nie kwapi w daniu choćby jednej puszki bezdomnym..Nie chciała bym wybierac kogo karmić bo tamte przegrają z domowymi
EVA2406 pisze:Bożenko, a sąsiedzi tak wiedzą swoje..........
BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Oj tak zimno już i koty jedzą więcej ja na miasto też wczoraj ugotowałam kasze z ryżem na porcjach wymieszałam co miałam i zjadły gmina jakoś się nie kwapi w daniu choćby jednej puszki bezdomnym..Nie chciała bym wybierac kogo karmić bo tamte przegrają z domowymi
tak..gmina...maja gdzieś...kilka razy mnie pytali,czy na pewno nie musza zapłacic za sterylkijak prosiłam o transport.No nie wazne...Jest jak jest i tak sie "nie dorobię"na zwierzakach i dzieciach
więc co mam dam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio, kasiek1510 i 56 gości