Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filo pisze:Dla tych, co doczytywali - Bobiś wrócił. Nie wiem czemu. Zachowuje się zupełnie normalnie na swoich śmieciach.
filo pisze::ok: jest
a nawet![]()
![]()
i![]()
![]()
zabers pisze:We wtorek idziemy z Glucem na kontrol do Niziołka. Zrobiłam już wszystkie potrzebne badania (a nawet więcej , wychodząc z założenia, że jak już głodzę kota, to niech to będzie choć z pożytkiem). Hurtem.
mocz - ok (pH 6,0; osad nieaktywny), morfologia - ok (trochę, minimalnie obniżone niektóre parametry, ale biorąc pod uwagę, ze walczyliśmy z nużeńcem - jak najbardziej w normie), biochemia - ok. zdjęcie RTG - ok.
Dziś dzwoniła pani z lecznicy potwierdzić Nasz Triumfalny Przyjazd, tak więc czekamy w blokach startowych.
Dla pewności czymcie kciuki za Gluca
zabers wstępnie zobowiązany
Pannice w porządku. W ogóle to zdaje się, że jesień za długo nie potrwa, a i zima zapowiada się niczego sobie - koty żrą jak prosiaki
anulka111 pisze:Kciuki sie trzymaja i potwierdzam -tempo ofutrzania moich kotów mowi,ze bedzie szybka zima-Smakusia ma juz wyrazna kryze![]()
anulka111 pisze:U mnie trzy koty i pies ofutrzaja sie na potege-rozwazam -pogryzanie papirusa lub probe spozycia pasty odklaczajacej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot] i 97 gości