Amelka została znaleziona przy drodze, bezradna i bezwładna, zdana na łaskę ludzi.
Z potrzaskaną miednicą oraz lewym udem trafiła do schroniska, gdzie nie mogła się doczekać operacji.
Dziś jest już w DT tymczasowym, jednak na sfinansowanie zabiegu potrzebne są pieniążki.
Tutaj wątek Amelki

Dlaczego zdecydowałam się pomóc? Bo ona mała i czarna jak ja

A tak naprawdę popatrzcie w jej piękne oczy i zastanówcie się czy można jej nie pomóc? Oczywiście, że nie można!

ZASADY:
Ceny, które widzicie to początkowe ceny do licytacji. Każdy przedmiot licytujemy 7dni od daty pierwszej oferty (czas rzeczywisty). Wysyłka poleconym priorytetem w kopertach bąbelkowych koszt 5-6zł. W zależności od wagi. Wpłaty całościowo do mnie, a ja potem przekażę je osobie opiekującej się Amelką. W razie pytań piszcie.
Na zabieg potrzebne jest pomiędzy 500-700zł!

Biżuteria i gadżety handmade mojego autorstwa
1. Prairies - drewniane koła (nadruk komputerowy), szklane koraliki, elementy posrebrzane - 10zł
LICYTACJA do 19.10 godz. 9:32

cena wywoławcza

15zł

2. Elfi Świat (bigle są w tej chwili zmienione na takie jak w Prairies, ale nie mam nowego zdjęcia, przepraszam) - elementy metalowe bali, szklane koraliki - 10zł LICYTACJA do 23.10 godz. 20:00

cena wywoławcza

3. Bloomcats - metalowe koty, kwiatki z korala i elementy posrebrzane -10zł LICYTACJA do 19.10 godz. 10:53

15zł

4. Koguciki, czyli najmodniejszy ostatnio folk. Drewniane bazy decoupage i srebro, tak tak

5. Naszyjnik Messita - podstawa w kolorze złotym (gruba sztywna linka), szklane koraliki, duży kwiat fimo, elementy metalowe - 15zł

6. Komplet lawa i koral - antyalergiczne klipsy + zawieszka. Elementy posrebrzane, lawa naturalna + koral rekonstruowany matowy.Klipsy mogę zamienić na bigle. - 15zł

7. Bransoletka Eclesie - 10zł LICYTACJA do 18.10 godz. 18:39

cena wywoławcza - Zireael666

25zł

8. Zawieszka Misio - jadeit fioletowy, elementy metalowe. Długość 9cm - 10zł

9. Brelok Kot Gwiazda - elementy metalowe, w tym wygodne duże zapięcie, szklane koraliki i unikatowa grafika z kotem zatopiona w żywicy. Długość 11,5cm - 10zł

10. Brelok Kot Ocelot - czarna szklana kula (16mm), elementy metalowe i unikatowa grafika z kotem zatopiona w żywicy. Długość 9,5cm - 10zł LICYTACJA do 19.10 godz. 20:10

cena wywoławcza

11. Zakładka do książki - delfin z rybką. Podstawa około 8cm. Rybka z agatu. 10zł

12. Zakładka do książki - Ocean. (przepraszam za jakość zdjęcia, ale innego chwilowo nie mam) 10zł

Biżuteria sztuczna
Wszystko oczywiście nowe, nigdy nie noszone. Kupiłam kiedyś dla siebie, jednak nigdy tych rzeczy nie założyłam.
A. Bransoletka z czarnych szklanych korali, elementy metalowe, na gumce - 10zł LICYTACJA do 18.10 godz. 20:26

cena wywoławcza

11zł

15zł

B. Bransoletka z białych pereł, elementy posrebrzane, na gumce. - 10zł LICYTACJA do 18.10 godz. 20:26

cena wywoławcza

C. Wisiorek z kolorze mosiężnym, z "dyndającymi" przywieszkami. Nie jest masywny. -10zł LICYTACJA do 21.10 godz. 21:33

cena wywoławcza

D. Bransoletka z dużych kremowych pereł i elementów akrylowych w kolorze mosiężnym, na gumce - 10zł LICYTACJA do 19.10 godz. 8:13

15zł

Zapraszam do licytacji! Amelka bardzo potrzebuje naszej pomocy!