[KONIEC] Biżuteria na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 11, 2012 17:30 [KONIEC] Biżuteria na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

Zysk z tego bazarku w całości zasili konto maleńkiej, połamanej Amelki wyciągniętej niedawno z wrocławskiego schroniska.
Amelka została znaleziona przy drodze, bezradna i bezwładna, zdana na łaskę ludzi.
Z potrzaskaną miednicą oraz lewym udem trafiła do schroniska, gdzie nie mogła się doczekać operacji.
Dziś jest już w DT tymczasowym, jednak na sfinansowanie zabiegu potrzebne są pieniążki.

Tutaj wątek Amelki :arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=146228

Dlaczego zdecydowałam się pomóc? Bo ona mała i czarna jak ja :ryk: ;)
A tak naprawdę popatrzcie w jej piękne oczy i zastanówcie się czy można jej nie pomóc? Oczywiście, że nie można!

Obrazek

ZASADY:
Ceny, które widzicie to początkowe ceny do licytacji. Każdy przedmiot licytujemy 7dni od daty pierwszej oferty (czas rzeczywisty). Wysyłka poleconym priorytetem w kopertach bąbelkowych koszt 5-6zł. W zależności od wagi. Wpłaty całościowo do mnie, a ja potem przekażę je osobie opiekującej się Amelką. W razie pytań piszcie.

Na zabieg potrzebne jest pomiędzy 500-700zł! :? Okażcie serce. Każdy grosz się liczy!

Biżuteria i gadżety handmade mojego autorstwa

1. Prairies - drewniane koła (nadruk komputerowy), szklane koraliki, elementy posrebrzane - 10zł
LICYTACJA do 19.10 godz. 9:32
Obrazek
cena wywoławcza :arrow: eplich :1luvu:
15zł :arrow: Aneta.l :1luvu:

2. Elfi Świat (bigle są w tej chwili zmienione na takie jak w Prairies, ale nie mam nowego zdjęcia, przepraszam) - elementy metalowe bali, szklane koraliki - 10zł LICYTACJA do 23.10 godz. 20:00
Obrazek
cena wywoławcza :arrow: gabi.cezar :1luvu:

3. Bloomcats - metalowe koty, kwiatki z korala i elementy posrebrzane -10zł LICYTACJA do 19.10 godz. 10:53
Obrazek
15zł :arrow: Aneta.l :1luvu:

4. Koguciki, czyli najmodniejszy ostatnio folk. Drewniane bazy decoupage i srebro, tak tak ;) 20zł
Obrazek

5. Naszyjnik Messita - podstawa w kolorze złotym (gruba sztywna linka), szklane koraliki, duży kwiat fimo, elementy metalowe - 15zł
Obrazek

6. Komplet lawa i koral - antyalergiczne klipsy + zawieszka. Elementy posrebrzane, lawa naturalna + koral rekonstruowany matowy.Klipsy mogę zamienić na bigle. - 15zł
Obrazek

7. Bransoletka Eclesie - 10zł LICYTACJA do 18.10 godz. 18:39
Obrazek
cena wywoławcza - Zireael666 :1luvu:
25zł :arrow: m&j :1luvu: :1luvu: :1luvu:

8. Zawieszka Misio - jadeit fioletowy, elementy metalowe. Długość 9cm - 10zł
Obrazek

9. Brelok Kot Gwiazda - elementy metalowe, w tym wygodne duże zapięcie, szklane koraliki i unikatowa grafika z kotem zatopiona w żywicy. Długość 11,5cm - 10zł
Obrazek

10. Brelok Kot Ocelot - czarna szklana kula (16mm), elementy metalowe i unikatowa grafika z kotem zatopiona w żywicy. Długość 9,5cm - 10zł LICYTACJA do 19.10 godz. 20:10
Obrazek
cena wywoławcza :arrow: skaskaNH :1luvu:

11. Zakładka do książki - delfin z rybką. Podstawa około 8cm. Rybka z agatu. 10zł
Obrazek

12. Zakładka do książki - Ocean. (przepraszam za jakość zdjęcia, ale innego chwilowo nie mam) 10zł
Obrazek

Biżuteria sztuczna

Wszystko oczywiście nowe, nigdy nie noszone. Kupiłam kiedyś dla siebie, jednak nigdy tych rzeczy nie założyłam.

A. Bransoletka z czarnych szklanych korali, elementy metalowe, na gumce - 10zł LICYTACJA do 18.10 godz. 20:26
Obrazek
11zł :arrow: eplich :1luvu:
15zł :arrow: justyyyyyyna :1luvu:

B. Bransoletka z białych pereł, elementy posrebrzane, na gumce. - 10zł LICYTACJA do 18.10 godz. 20:26
Obrazek

C. Wisiorek z kolorze mosiężnym, z "dyndającymi" przywieszkami. Nie jest masywny. -10zł LICYTACJA do 21.10 godz. 21:33
Obrazek
cena wywoławcza :arrow: Maglis :1luvu:

D. Bransoletka z dużych kremowych pereł i elementów akrylowych w kolorze mosiężnym, na gumce - 10zł LICYTACJA do 19.10 godz. 8:13
Obrazek
15zł :arrow: JaEwka :1luvu:

Zapraszam do licytacji! Amelka bardzo potrzebuje naszej pomocy!
Ostatnio edytowano Pon lis 12, 2012 13:27 przez maueczarne, łącznie edytowano 13 razy

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Czw paź 11, 2012 17:31 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ dla małej AMELKI!!! NOW

Rozliczenie:

1. Kolczyki Prairies - 15zł :arrow: Aneta.I :1luvu:
2. Kolczyki Elfi Świat - 10zł :arrow: gabi.cezar :1luvu:
3. Kolczyki Bloomcats - 15zł :arrow: Aneta.I :1luvu:
4. Bransoletka Eclesie - 25zł :arrow: m&j :1luvu:
5. Brelok Kot Ocelot - 10zł :arrow: skaskaNH :1luvu:
6. Bransoletka czarna z sercem - 15zł :arrow: justyyyyyna :1luvu:
7. Bransoletka biała z kokardką - 10zł :arrow: gabi.cezar :1luvu:
8. Wisiorek - 10zł :arrow: Maglis :1luvu:
9. Bransoletka perły duże - 15zł :arrow: JaEwka :1luvu:

Zebrane zostało łącznie 125zł :D
i tyle czeka w skarpetce na operację Amelki.

Bardzo wszystkim dziękuję, baaaaardzo! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon lis 12, 2012 13:25 przez maueczarne, łącznie edytowano 2 razy

maueczarne

Post » Czw paź 11, 2012 17:39 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ dla małej AMELKI!!!

to zacznę 7. Bransoletka Eclesie :ok:
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Czw paź 11, 2012 17:58 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ dla małej AMELKI!!!

Zireael666 pisze:to zacznę 7. Bransoletka Eclesie :ok:

Dziękuję :1luvu: jesteś jak zawsze niezastąpiona!

maueczarne

Post » Czw paź 11, 2012 19:26 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ dla małej AMELKI!!!

obie bransolety proszę (białą i czarną)
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Czw paź 11, 2012 19:41 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ dla małej AMELKI!!!

gabi.cezar pisze:obie bransolety proszę (białą i czarną)

dzięki wielkie :1luvu:

Musimy uzbierać jak najwięcej. Musimy, po prostu musimy.

Amelka zaprasza na zakupy :D

maueczarne

Post » Czw paź 11, 2012 19:44 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ dla małej AMELKI!!!

Jaka jest długość łancuszka "C"?

Maglis

Od: Sob paź 08, 2011 7:24

Post » Czw paź 11, 2012 19:48 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ dla małej AMELKI!!!

a ja mam pytanie
zaglądnęłam na twoja inną aukcje i widziałam że miałaś antyalergiczne kolczyki wiszące. A czy robisz też antyalergiczne wtyczkowe ??? wszędzie poszukuje z malutkim czarnym koralikiem czy diamencikiem ale nie mogę znaleźć :|
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw paź 11, 2012 19:54 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ dla małej AMELKI!!!

Jesoooo te kolczyki z kotami - cuuudo...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw paź 11, 2012 20:06 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ dla małej AMELKI!!!

Maglis pisze:Jaka jest długość łancuszka "C"?

Łącznie z zapięcie 51,5cm. Część wisząca ma długość ma max. 6,5cm.

JaEwka pisze:a ja mam pytanie
zaglądnęłam na twoja inną aukcje i widziałam że miałaś antyalergiczne kolczyki wiszące. A czy robisz też antyalergiczne wtyczkowe ??? wszędzie poszukuje z malutkim czarnym koralikiem czy diamencikiem ale nie mogę znaleźć :|

Generalnie bigle, których używam są posrebrzane i według opisu producenta antyalergiczne. Nie zgłoszono mi aby kogoś uczuliły. Dodatkowo robię w srebrze i tu mamy większą pewność.
Jeśli chodzi Ci o sztyfty do ucha mam różne i ze stopu metali antyalergicznych i srebrne.
Czy ten czarny koralik/diamencik ma być bezpośrednio na sztyfcie czy wisieć sobie w dół? Pierwsza opcja ciężka do znalezienia. Trzeba byłoby kleić to na podstawie sztyfcie. To się da zrobić. Mam rewelacyjny klej, który nawet rurę od odkurzacza skleił i od roku trzyma mimo używania :mrgreen:

_ogonek_ pisze:Jesoooo te kolczyki z kotami - cuuudo...

I do wzięcia :mrgreen:

maueczarne

Post » Czw paź 11, 2012 20:09 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ dla małej AMELKI!!!

chodzi mi o to żeby koralik był na sztyfcie :wink: hmm tylko jeżeli to srebro albo posrebrzane to podejrzewam że mogą mi uszy puchnąć ale i tak bym z chęcią jedną parę na próbę zamówiła może a nóż widelec się uda w końcu :lol:
Obrazek

JaEwka

Post » Czw paź 11, 2012 20:24 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ dla małej AMELKI!!!

JaEwka pisze:chodzi mi o to żeby koralik był na sztyfcie :wink: hmm tylko jeżeli to srebro albo posrebrzane to podejrzewam że mogą mi uszy puchnąć ale i tak bym z chęcią jedną parę na próbę zamówiła może a nóż widelec się uda w końcu :lol:

Hmm zerknę jakie mam podstawy sztyftów do klejenia i co uda mi się zrobić. W opisie dostawcy napisano "posrebrzane antyalergiczne", więc na dwoje babka wróżyła.
Spróbuje coś zrobić i pokażę.

Srebro też Cię uczula? Dziwne. Chociaż teraz w srebrze jest tyle domieszek, że różnie może być.
Ale moja mama alergik i nie uczulają jej moje rzeczy. Tylko chodzi głównie w srebrze ode mnie.

UWAGA! Dodałam jeszcze jedną bransoletkę do biżuterii sztucznej. Właśnie odkryłam, że ona także leży i czeka na bazarek ;)

maueczarne

Post » Czw paź 11, 2012 20:26 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ dla małej AMELKI!!!

maueczarne pisze:

A sponsora mi znajdziesz? :ryk:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw paź 11, 2012 20:39 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ dla małej AMELKI!!!

_ogonek_ pisze:
maueczarne pisze:

A sponsora mi znajdziesz? :ryk:

Hahaha. Z tym może być problem. Sama dla siebie szukam i jakoś chętnych nie widać :ryk:

maueczarne

Post » Pt paź 12, 2012 7:13 Re: Biżuteria i gadżety na OPERACJĘ małej AMELKI!!!

Bransoletkę D poproszę za 15 zł
Obrazek

JaEwka

[następna]