Zapachy dla Niej i Niego, dzianinowy płaszczyk KONIEC :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 09, 2012 23:06 Zapachy dla Niej i Niego, dzianinowy płaszczyk KONIEC :)

Witam!

Zapraszam na bazarek robiony szybciorem – dzieć zasnął, marne światło kuchennych lampek, szybkie porządki w kosmetycznym kuferku i szafie, bo... pomoc znowu pilna.
P. Jola Dworcowa (wątek: viewtopic.php?f=1&t=98304 ) wykonała ogrom pracy związanej ze sterylkami kotów wolno żyjących, zacytuję słowa jolabuk5 :
Jola wreszcie podliczyła swoje akcje sterylizacyjne.
Od lipca do koca wrzesnia złapała 51 kotów, głównie sama, tylko na Dowborczyków łapałyśmy wspólnie. Łapanki były w tylu miejscach:
Podwórko na Złotej 10
Tuwima przy Przedzalnianej
Pomorska 41a
Pomorska 25
Tramwajowa
Elektrownia Tuwima 54
Wysoka 20
Róg Tuwima i wysokiej
Dowborczyków 28
Przedszkole (Wysoka 28/30)
Nawrot 91
Solna 3
Jola zlapala 51 kotow (19 kotek, 12 kocurow i 20 kociakow)! Z tego 19 trafilo do adopcji, 12 zostalo u Joli i czeka na adopcje. 20 kotow po sterylizacji zostalo wypuszczonych.
Wykorzystała 19 talonów miejskich, 5 sterylek zapłaciła Femka, 1 ja. Jola jest winna lecznicy za 6 sterylek.
W domu u Joli jest teraz 29 kotow: Rumcajs, Tofik, Ciciusia, Kropka, Niunia, Trojlapek i jego Mama, Filemon, Mikus, Murzyn, Kajtek, Piwniczek, Myszka, Mrusia, Misia, Nelcia, Lusia, Legusia, Buras, Desperat, Plamek, Wysoka oraz kociaki Aisza, Gacus, Tomcio, Romeo, Maly, Elektron i Anoda (…).

Opieka nad tyloma futrami to ogromne poświęcenie, ale i ogromne koszty, zatem zapraszam na bazarro kosmetyczno-ciuszkowe, może coś wpadnie komuś w oko a przy okazji pomoże troszkę p. Joli?

Koszty przesyłki wg cennika Poczty Polskiej, polecone ekonomiczne, chyba, że ktoś będzie sobie życzył inaczej :)
Czas trwania bazarku 7 dni od pierwszej oferty. Złożenie oferty KUP TERAZ lub osiągnięcie ceny wyznaczonej jako KUP TERAZ przerywa licytację. Wysyłka fantów nastąpi po zakończeniu bazarku, chyba, że wszystkie zostaną kupione w opcji KT.

BAZAREK TRWA DO ŚRODY 17 PAŹDZIERNIKA, GODZ. 0.35 :D

UBRANIA

1. Płaszcz dzianinowy, na dość wysoką osobę, gdy przymierzam go w butach na obcasach sięga mi do ziemi (mam 163 cm wzrostu), brak metki, na dole szydełkowe wykończenie.
Wymiary: dł. całkowita 137 cm, dł. rękawa 61.
Skład: chyba akryl.
WYWOŁAWCZA – 4 zł
KUP TERAZ – 8 zł
licytuje :arrow: Nelly w opcji KUP TERAZ :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek

2. Kurtka CAS r. M (tak 38-42 bym powiedziała) na ciepłym futerku, założona kilka razy, ściągacz przy pasie od wewnątrz troszkę się zmechacił. Można prać w pralce.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

WYWOŁAWCZA – 10 zł
KUP TERAZ – 20 zł
kupiona przez :arrow: barbarados w opcji KT :1luvu:

3. Kozaczki r.37 (24,5-25 cm) skóropodobne, materiał przypomina zamsz, obcas 9cm, długość cholewki od ziemi 39cm, na lekkim ociepleniu, suwaczki działają. Założyłam je kilka razy, ale niestety są trochę za ciasne na moją kształtną łydkę (obw. ok. 39 cm). Obcasy plastikowe,kolor określiłabym jako ciemny grafit, a nie czarny.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

WYWOŁAWCZA – 5 zł
KUP TERAZ – 10 zł

kupione przez martka :arrow: w opcji KT :1luvu:

4. YINUSI torebka z mięciutkiej skórki, mieści A4 w pionie, bardzo dużo kieszonek, z wierzchu po obu stronach także. Nie ma możliwości odpięcia pasków na ramię tak, by nosić ją tylko w ręku. Od spodu kilka rys, metalowe nity zaczęły łapać śniedź lub rdzę (zdjęcie) i nie wiem czy da się z tym coś zrobić :( Wszystkie suwaczki działają.
Wymiary (skrajne): szerokość u dołu 40, wysokość z uchem 39,5, głębokość 11, szerokość otworu po rozsunięciu suwaka 27.

WYWOŁAWCZA – 10 zł
KUP TERAZ – 20 zł
kupiona przez johaśka :arrow: w opcji KT :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

5. Bezszwowe body modelujące zakupione w LIDLU, nowe. Kolor intensywnie różowy, r. 44/46, przymierzone raz na bieliznę, okazało się za duże, w pasie mam 74 i tak niby modelowało, ale biust 90, biodra 95 już za „chude”...

Obrazek Obrazek

takie jak tu:

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl ... _28824.htm

WYWOŁAWCZA – 10 zł
KUP TERAZ – 15 zł
kupione przez :arrow: Iwona. w opcji KT :1luvu:

6. Majtasy a'la Bridget Jones, pas doszywany z tyłu tworzy całość, z przodu regulacja, historia podobna jak z w/w body, nie trafiło w czas i figurę, wcześniej za ciasne, teraz nie wyszczupla, ehh... Przymierzane na bieliznę.

Obrazek Obrazek Obrazek

WYWOŁAWCZA – 3 zł
KUP TERAZ – 5 zł
kupione przez :arrow: Iwona. w opcji KT :1luvu:

KOSMETYKI

7. AVON In Bloom by Reese Witherspoon 50 ml - perfumy, bez pudełka, ubytek ok. 10 ml – robiłam odlewkę do atomizera.

Obrazek

WYWOŁAWCZA – 15 zł
KUP TERAZ – 25 zł

8. PLAYBOY MIAMI (for men) tester 20 ml, ubytek ok. 3 ml, bez zatyczki.

Obrazek Obrazek

WYWOŁAWCZA – 5 zł
KUP TERAZ – 10 zł

9. PAESE puder ryżowy transparentny. Fajny, ale kompletnie nie potrafię poradzić sobie z sypkim pudrem, więc stoi. Ubytek, no, może z 10%, ponieważ jednej usiłowałam się nim poprószyć (i przy okazji pół łazienki). Dodaję nówki sztuki welurowe „puszki” od pudru vipera.

Obrazek Obrazek

WYWOŁAWCZA – 5 zł
KUP TERAZ – 10 zł
kupiony przez :arrow: Beasia w opcji KT :1luvu:

10. Cienie Margaret. Biały zbyt twardy, by dało się go nakładać, pozostałe dają bardzo ciekawy, intensywny, metaliczny kolor. No a mnie zależało właśnie najbardziej na tym jasnym...

Obrazek

WYWOŁAWCZA – 1zł
KUP TERAZ – 2 zł
kupione przez Mo-ty-lek :arrow: w opcji KT :1luvu:

11. Perełki rozświetlające Vollare EGYPTIAN EARTH. Taniutka, ale bardzo sympatyczna seria kosmetyków, kocham cieliste cienie z tej serii. Kuleczki kupiłam, użyłam ze 3 razy i odstawiłam, trochę nie wiem czemu, ale skoro nie używam, to wystawiam.

Obrazek

WYWOŁAWCZA – 2 zł
KUP TERAZ – 5 zł
kupione przez Mo-ty-lek :arrow: w opcji KT :1luvu:

12. Automatyczna kredka BELL PRECISION, kolor turkusowy, świetna, nadaje się do rysowania kresek na mokrej linii rzęs, bardzo wydajna. Ubytek minimalny, brązowej używam namiętnie :)

Obrazek

WYWOŁAWCZA – 1 zł
KUP TERAZ – 3 zł

13. Testerki podkładu JOKO SUPERNATURAL SOFT TOUCH, tylko 3, a nie jak na zdjęciu 4 szt. Kolor średni beż, raczej opalony.

Obrazek

KUP TERAZ – 1 zł

Zapraszam!
Ostatnio edytowano Śro paź 17, 2012 11:03 przez akasheni, łącznie edytowano 10 razy

akasheni

Od: Sob lut 13, 2010 11:07

Post » Wto paź 09, 2012 23:35 Re: Perfumy, kozaczki, body modelujące i inne - taniutko!

Poproszę zestaw bieliźniany zatem nr 5 i nr 6 jako Kup Teraz.

Iwona.

Od: Śro sie 10, 2011 20:14

Post » Śro paź 10, 2012 8:31 Re: Perfumy, kozaczki, body modelujące i inne - taniutko!

Dziękuję za rozpoczęcie bazarku! już zaznaczam i piszę PW :D

akasheni

Post » Śro paź 10, 2012 10:58 Re: Perfumy, kozaczki, body modelujące i inne - taniutko!

Kozaczki start, a nóż będą dobre na moje stopy? :wink:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Śro paź 10, 2012 18:52 Re: Perfumy, kozaczki, body modelujące i inne - taniutko!

Witaj , mam prośbe . Zmierzyła bys mi kurteczke nr 2 ? Długość od ramienia do dołu i szerokość ,, w biuście " ? :oops:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro paź 10, 2012 21:07 Re: Perfumy, kozaczki, body modelujące i inne - taniutko!

Już piszę: pachy 46 cm, dł. rękawa 61 cm, dł. od ramienia ok. 53-54 cm, mierzone po wierzchu.

martka pisze:Kozaczki start, a nóż będą dobre na moje stopy? :wink:

Już zaznaczam!

akasheni

Post » Czw paź 11, 2012 7:59 Re: Perfumy, kozaczki, body modelujące i inne - taniutko!

Czy puder nr 9 dawno otworzyłaś, albo może jest na nim data trwałości lub produkcji?
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Czw paź 11, 2012 8:15 Re: Perfumy, kozaczki, body modelujące i inne - taniutko!

Dla mnie kozaczki niech będą w opcji KT :)
Ile z wysyłką to będzie? Poproszę o nr konta :wink:
ObrazekObrazek

martka

Post » Czw paź 11, 2012 8:55 Re: Perfumy, kozaczki, body modelujące i inne - taniutko!

poproszę torebkę 4 na kup teraz :)
i dane do przelewu :)
Ostatnio edytowano Wto lis 27, 2012 10:10 przez johaśka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw paź 11, 2012 9:57 Re: Perfumy, kozaczki, body modelujące i inne - taniutko!

10 i 11 - KT poproszę
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Czw paź 11, 2012 12:40 Re: Perfumy, kozaczki, body modelujące i inne - taniutko!

Beasia pisze:Czy puder nr 9 dawno otworzyłaś, albo może jest na nim data trwałości lub produkcji?

Puder kupiłam i otworzyłam w kwietniu, potem użyłam z pięć razy, generalnie stał zamknięty w łazienkowej szafce. Termin przydatności ma maj 2014, brak oznaczenia jak długo po napoczęciu.

Dziękuję wszystkim Kupującym, już zaznaczam, piszę PW, wysyłkę ze względów logistycznych planuję jutro :)

akasheni

Post » Czw paź 11, 2012 12:46 Re: Perfumy, kozaczki, body modelujące i inne - taniutko!

No to czekam ile i gdzie mam wpłacić :wink:
ObrazekObrazek

martka

Post » Czw paź 11, 2012 14:40 Re: Perfumy, kozaczki, body modelujące i inne - taniutko!

To ja poproszę tę kurteczkę nr. 2 w opcji KT . Właśnie się mierzyłam i mierzyłam moją moją starą kurtkę z kotem przyczepionym do centymetra :ryk:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw paź 11, 2012 16:22 Re: Perfumy, kozaczki, body modelujące i inne - taniutko!

akasheni pisze:
Beasia pisze:Czy puder nr 9 dawno otworzyłaś, albo może jest na nim data trwałości lub produkcji?

Puder kupiłam i otworzyłam w kwietniu, potem użyłam z pięć razy, generalnie stał zamknięty w łazienkowej szafce. Termin przydatności ma maj 2014, brak oznaczenia jak długo po napoczęciu.

Dziękuję wszystkim Kupującym, już zaznaczam, piszę PW, wysyłkę ze względów logistycznych planuję jutro :)

W takim razie poproszę puder w opcji KT oraz numer konta do przelewu :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Czw paź 11, 2012 20:42 Re: Perfumy, kozaczki, body modelujące i inne - taniutko!

W imieniu podopiecznych p. Joli ogromnie wam dziękuję! :1luvu:

Został jeszcze zapach IN BLOOM - perfumy, a nie woda toaletowa, baaardzo przyjemne, brzoskwinkowe a flakonik pięknie prezentuje się na półeczce :D

akasheni

[następna]