Idę nakarmić stwory a przede wszystkim mamunię.Musimy ją odrobaczyć.Koniecznie.
O maleńtasach warszawskich przypomnę.To,że sprawa PILNA to już wszyscy wiedzą.
!!!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:Wzięłam się za ogłoszenia.Nie muszę pisać jak to mi idzie. Ale choć teksty nowe dla starych naklepałam. I dzieciaki puściłam.Zuza też wystartowała.Weny braknie do pisaniny a przede wszystkim do tytułów. Jak zareklamować by zachęcić?
Idę nakarmić stwory a przede wszystkim mamunię.Musimy ją odrobaczyć.Koniecznie.
O maleńtasach warszawskich przypomnę.To,że sprawa PILNA to już wszyscy wiedzą.
!!!
Uff! Nareszcie skuteczna metoda - dołączyłam i zaprosiłam znajomych:ok:hanelka pisze:Już zaprosiłam
OKI pisze:A stan kociastych się zgadza? Może się lisek już pożywił?
kussad pisze:Odwiedzam Maleństwa![]()
Moja prośba o wsparcie Azylu Biała Podlaska dotyczyła zwiększenia ich szansy na zostanie "sreberkiem" chociaż o kilka głosów - na forum są bardzo mało znani
Czy mam szukać nr telefonu? W nocy to Ona pytała o zdjęcia!Moge wziąć na DT 2-3 maluchy. Mam 1 stara kocice perską + psy. Mieszkam W-wa Mokotów.
kussad pisze:Asiu zobacz to - Moja Koleżanka pisze:Czy mam szukać nr telefonu? Ww nocy to Ona pytała o zdjęcia!Moge wziąć na DT 2-3 maluchy. Mam 1 stara kocice perską + psy. Mieszkam W-wa Mokotów.
Potem to potem a teraz są decydujące chwile na kogo głosujemy
Napisałam już pw do tej pani i czekam na odpowiedźkussad pisze:Asiu zobacz to - Moja Koleżanka pisze:Czy mam szukać nr telefonu? W nocy to Ona pytała o zdjęcia!Moge wziąć na DT 2-3 maluchy. Mam 1 stara kocice perską + psy. Mieszkam W-wa Mokotów.
Potem to potem a teraz są decydujące chwile na kogo głosujemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 262 gości