OTW7-Żuk[*]Dziki dzik-może Piotruś? Zuzinka w DS:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2012 18:59 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Wzięłam się za ogłoszenia.Nie muszę pisać jak to mi idzie :roll: . Ale choć teksty nowe dla starych naklepałam. I dzieciaki puściłam.Zuza też wystartowała.Weny braknie do pisaniny a przede wszystkim do tytułów. Jak zareklamować by zachęcić?

Idę nakarmić stwory a przede wszystkim mamunię.Musimy ją odrobaczyć.Koniecznie.

O maleńtasach warszawskich przypomnę.To,że sprawa PILNA to już wszyscy wiedzą.
!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 10, 2012 19:23 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

ASK@ pisze:Wzięłam się za ogłoszenia.Nie muszę pisać jak to mi idzie :roll: . Ale choć teksty nowe dla starych naklepałam. I dzieciaki puściłam.Zuza też wystartowała.Weny braknie do pisaniny a przede wszystkim do tytułów. Jak zareklamować by zachęcić?

Idę nakarmić stwory a przede wszystkim mamunię.Musimy ją odrobaczyć.Koniecznie.

O maleńtasach warszawskich przypomnę.To,że sprawa PILNA to już wszyscy wiedzą.
!!!

Ja teraz się biorę za cykanie ogłoszeń schroniskowców, oj gehenna... Chce mi się spać okrutnie, a mam jeszcze piękny stosik książek przed nosem...Rozważam hibernację...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro paź 10, 2012 22:58 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

hanelka pisze:Już zaprosiłam :ok:
Uff! Nareszcie skuteczna metoda - dołączyłam i zaprosiłam znajomych:ok:
Dziewczyny mam nieśmiałą prośbę - czy mogłybyście pomóc Azylowi Biała Podlaska w wewnętrznej ankiecie :oops:

Które zdjęcia maluszków będziecie wklejać na FB - właśnie moja koleżanka zadała pytanie czy mamy jakieś zdjęcia maluszków! :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw paź 11, 2012 5:05 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Dziewczyny jak im się uda to wkleją foty.Ale to nie będzie łatwe bo zrobić trzeba.A to jest teren "dziewiczy".Trudno,tak myślę, cyknąć coś dzieciom na wolności.A jeszcze coś ładnego cyknąć co by zachęciło do tymczasowania tym bardziej trudno. Swoją drogą jeśli kot w potrzebie to czy jest ważna fota?Ja wiem,że ludzie są zwrokowcami.Ale w przypadku zagrożenia życia mogli by sercem zerknąć.

Liska nie było.Czarny się spóźnił na śniadanie ino mu wycyckane chrupki zostały.
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 11, 2012 6:52 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

A stan kociastych się zgadza? Może się lisek już pożywił? :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw paź 11, 2012 7:07 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

OKI pisze:A stan kociastych się zgadza? Może się lisek już pożywił? :roll:

Moje dziki są wypasione.Tylko Matka Kocia Rodząca jest chudawa.Ciąże i bieganie za chłopakami na figurę miały wpływ.Jednak patrząc z tej strony lisek szans nie ma z nimi.

U nas leje.Rano nawet nie kapło.Z testerem na nosie byłam więc wiem. Wyleciałam na pamięć do pracy :roll: a tu paduje i paduje.A ja włos sobe umyłam, nażelowałam i prawie w pionie postawiłam-tyle fryzjerskiej roboty z wodą by popłynęło. Zadzwoniłam więc do TZ czy już z pracy wyruszył do domciu. Starość i niemoc z lenistwa nie pozwoliły mi wtargać się na powrót na 4 piętro po parasolkę.Łatwiej mi było w telefonie przycisk wcisnąć.

Pada. Nie mogę nie myśleć o kocich dzieciach co to schronienia nie mają. Czekają na pomoc.Czy nadejdzie na czas? Proszę zaglądajcie na fb, podrzucajcie wątek, powiedzcie znajomym...Choć nasi znajomi to kociarze i o miejsce wśród nich trudno będzie.
PILNIE DT potrzebny dla dzieciaków. :!:
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 11, 2012 7:13 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Ja też ciągle o nich myślę. To taki drobiazg straszny, ledwo co życie zaczął... :(
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw paź 11, 2012 8:03 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Odwiedzam Maleństwa :ok:
Moja prośba o wsparcie Azylu Biała Podlaska dotyczyła zwiększenia ich szansy na zostanie "sreberkiem" chociaż o kilka głosów - na forum są bardzo mało znani :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw paź 11, 2012 8:22 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

kussad pisze:Odwiedzam Maleństwa :ok:
Moja prośba o wsparcie Azylu Biała Podlaska dotyczyła zwiększenia ich szansy na zostanie "sreberkiem" chociaż o kilka głosów - na forum są bardzo mało znani :oops:

Zawsze zapominam o KV.Ale głosuję na czas potem.

Burasiątka rano przyszły w tercecie mi pomruczeć i ponadstawiać ciałka do głasków. Potem jak się ocknęły to je strach dopadł i pytanie w oczach zaiskrzyło "co robią?" i spierdzieliły.Potem to tylko z lękiem w moja stronę gapiły się.Walczę ze soba by je na powrót udoopić w pokoju.A TŻ w klatce zamknąć by je nie wypuszczał.
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 11, 2012 8:24 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Asiu zobacz to - Moja Koleżanka pisze:
Moge wziąć na DT 2-3 maluchy. Mam 1 stara kocice perską + psy. Mieszkam W-wa Mokotów.
Czy mam szukać nr telefonu? W nocy to Ona pytała o zdjęcia!
Potem to potem a teraz są decydujące chwile na kogo głosujemy :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw paź 11, 2012 8:31 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

kussad pisze:Asiu zobacz to - Moja Koleżanka pisze:
Moge wziąć na DT 2-3 maluchy. Mam 1 stara kocice perską + psy. Mieszkam W-wa Mokotów.
Czy mam szukać nr telefonu? Ww nocy to Ona pytała o zdjęcia!

Bardzo dziękuję :1luvu: Dziewczyny pilotują malce tj. hanelka i tajdzi. Podany jest mail Pauliny do kontaktu pod głównym opisem na fb.Z nia należy się skontaktować. Mój udział to "medialny szum'.One będą łapać i decydować gdzie i co. Na fb do wieczora wejść nie mogę.
Pewnie zajrzą tutaj w wolnej chwili.

Ewa, to głosować teraz?
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 11, 2012 8:37 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Czyli z szukaniem nr telefonu czekam aż pytanie zauważą hanelka albo tajdzi i odpowiedzą - może już nawiązały kontakt bezpośrednio! :)

Tak, zagłosować na nich teraz w wewnętrznej ankiecie - banerek u mnie w podpisie! Ankietę już widać, że wygra Opole ale ważne jest też 2 miejsce czyli "sreberko" :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw paź 11, 2012 8:45 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Ewa, niech koleżanka na maila napisze do tajdzi.Tak jak pisałam jest pod głównym tekstem na fb.Tutaj też chyba gdzieś jest ale nie mam kiedy szukać.
Czy Azyl nie zmobilizował sił i przegrał w tamtym m-cu w kV? Powiem ,że troszkę liczba kotów mnie zaskoczyła.23 na cały schron?Ale to pobieżne obserwacje z ostatniej strony wątku.
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 11, 2012 8:48 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

kussad pisze:Asiu zobacz to - Moja Koleżanka pisze:
Czy mam szukać nr telefonu? W nocy to Ona pytała o zdjęcia!
Napisałam już pw do tej pani i czekam na odpowiedź :)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw paź 11, 2012 8:55 Re: OTW7-Żuk[*]PILNE W-wa!Maleńtasy umrą bez pomocy!s.48

Dopisałam swój komentarz - żeby Koleżanka wiedziała, że mam coś wspólnego z tym wydarzeniem... :wink:

Tak, Azyl niestety przegrał w ubiegłym miesiącu z Mirką_T - nie daliśmy rady - było nas za mało! :( Bardzo mi szkoda ogromnego zaangażowania w sprawę młodziutkich wolontariuszek :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

[poprzednia][następna]