Sisi , jaka grzeczna...

Tez mam taki i jeszcze dwa inne, ale moje futra nie chcą w nich spać, co najwyżej troszkę poleżeć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rudy kociak pisze:AnnAArczyK pisze:rudy kociak pisze:Jamniki mają to do siebie,że lubią rozkopywaćjedyne pocieszenie to,że krety u ciebie nie uchowają się w ogrodzie,wyniosą się jak nic
moja znajoma ma działkę i zawsze zabiera ze sobą swojego jamnika,pies rozkopuje kopce krecie
krety wyniosły się na sąsiednią działkę
Ale mnie pocieszyłaśsąsiedzi miewają dużo kretów, u nas nasze kociątka pilnują krecich dziurek...jeszcze jamniś stanie na straży to liczba kretów u somsiadów się wyrażnie zwiększy....jeszcze się na nas obrażą
Jest na to sposób niech sobie sprawią po jamnikuwtedy na całej ulicy kreta nie uświadczysz
puszatek pisze:też zupełnie tego nie rozumiem, po co komu serwetka![]()
no, chyba, że dla zabawy
![]()
AnnAArczyK pisze:puszatek pisze:też zupełnie tego nie rozumiem, po co komu serwetka![]()
no, chyba, że dla zabawy
![]()
Eeee, tam...taka zabawa...
Chciałem troszkę Dużą rozruszać, bo tylko dłubie na drutach...
ale ona mi ciągle zabierała i mówiła, że tak nie wolno...phiii... chyba się kobieta nie zna na psich żartach...
Żeby maleńkiemu piesiu wyszarpywać z gardziołka kawałek szmatki?
[i] Ech, gdzie ja trafiłem, no dzie... (i tu nastąpiło ciężkie westchnienie...)
Żuczek
puszatek pisze:AnnAArczyK pisze:puszatek pisze:też zupełnie tego nie rozumiem, po co komu serwetka![]()
no, chyba, że dla zabawy
![]()
Eeee, tam...taka zabawa...
Chciałem troszkę Dużą rozruszać, bo tylko dłubie na drutach...
ale ona mi ciągle zabierała i mówiła, że tak nie wolno...phiii... chyba się kobieta nie zna na psich żartach...
Żeby maleńkiemu piesiu wyszarpywać z gardziołka kawałek szmatki?
[i] Ech, gdzie ja trafiłem, no dzie... (i tu nastąpiło ciężkie westchnienie...)
Żuczek
przybij piątalka, Żuczku[b] zaczynam cię lubić....
![]()
![]()
![]()
![]()
masz szczęście, Żuczku...Duża zna się na psich żartach![]()
![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:
Sisi , jaka grzeczna...ona w tym koszyczku zawsze śpi? Tak sama od siebie tam się układa?
Tez mam taki i jeszcze dwa inne, ale moje futra nie chcą w nich spać, co najwyżej troszkę poleżeć
AnnAArczyK pisze:Witamy się pięknie, dzisiaj mamy cudowną pogodę, taką prawdziwą złotą jesień![]()
Muszę iść z Kacperkiem do weta.
Dzisiaj rano nie chciał dać sobie umyć lewego oczka, tak się bronił, że zaczął na mnie BUCZEĆ![]()
Nigdy mu się nie zdarzyło, żeby się aż tak bronił, przyjrzałam się i zauważyłam coś na dolnej lewej powiece w kąciku przy nosku, ma takie malutkie zgrubienie nie jest to zadrapanie, będę to do wieczora obserwować, a jutro do weta, bo nie mam pojęcia co to może być
na zdjęciu jest widoczne - ta jasna plamka, chociaż w rzeczywistości jest ciemniejsza
jasia0245 pisze:AnnAArczyK pisze:
Sisi , jaka grzeczna...ona w tym koszyczku zawsze śpi? Tak sama od siebie tam się układa?
One tak różnie kiedyś spała Sisi, teraz parę razy spała Pusia. To tak która ma ochotę tam spać, różne mają miejsca do spania. Pusia kiedyś spała w brodziku w misce plastikowej innym razem w środku w pralce.![]()
![]()
![]()
Miraclle pisze:Oj Kacperku![]()
Na mnie czasem Kubuś buczy, choć wole to warczeniem nazywaćobcinanie pazurów, czesanie to wielka krzywda dla kota
jasia0245 pisze:AnnAArczyK pisze:Witamy się pięknie, dzisiaj mamy cudowną pogodę, taką prawdziwą złotą jesień![]()
Muszę iść z Kacperkiem do weta.
Dzisiaj rano nie chciał dać sobie umyć lewego oczka, tak się bronił, że zaczął na mnie BUCZEĆ![]()
Nigdy mu się nie zdarzyło, żeby się aż tak bronił, przyjrzałam się i zauważyłam coś na dolnej lewej powiece w kąciku przy nosku, ma takie malutkie zgrubienie nie jest to zadrapanie, będę to do wieczora obserwować, a jutro do weta, bo nie mam pojęcia co to może być
na zdjęciu jest widoczne - ta jasna plamka, chociaż w rzeczywistości jest ciemniejsza
I jak oczko Kacperka? Dał umyć? Ja PUsi muszę myć oczka codziennie.![]()
puszatek pisze:jak to napisała Dorcia.............dzień bez weta jest dniem straconym![]()
też bym poszłato przecież oczko......
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 82 gości