buziaki ślem... kurczakowe...

Moderator: Estraven
Georg-inia pisze:Lola dostała krople oczowe, dziś już zakropliłyśmy
Georg-inia pisze:masz dobrze z Ciocinką![]()
Nie wiem, Lolka rozrabiaka jest, może jej ktoś sypnął znów. Ona przecież nie ma śnupy, na którą może przyjąć liścia, przyjmuje na oczy. Tragedii nie ma, ale zaczerwienione spojówki pewnie ją męczą. A może ma uczulenie np. na palenie w piecu? bo jakoś tak mniej więcej w tym czasie, jak Wiesiek zaczął grzać, to jej się to zrobiło.
za odrobalenie już zapłaciłam wczoraj, bo hurtem te tablety dla wszystkich kupowałam, a za kropelki dziś zapomniałamjutro będę to zapłacę. Nie przejmuj się pierdołami
CoolCaty pisze:Rano pogoniłam Tomka, bo przecież zrobił jej cztery kanapki z masłem rano. Nie pozwoliłam dać ani jednej - zobaczymy czy zje karmę w lecznicy.
Georg-inia pisze:CoolCaty pisze:Rano pogoniłam Tomka, bo przecież zrobił jej cztery kanapki z masłem rano. Nie pozwoliłam dać ani jednej - zobaczymy czy zje karmę w lecznicy.
ja nie rozumiem, co czytam![]()
![]()
Magija pisze:Ja po wczorajszym wkłuciu centralnym poległam - tak mnie bolało miejsce wkłucia, że dostałam tramal. Wcześniejsze tabletki uspakajające, które dostałam przed wkłuciem (jednak za późno by zadziałały) w pomieszaniu z tramalem spowodowały, ze usnęłam jak dziecko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 494 gości