Bardzo proszę w ogoszeniach wrzucajcie min 2 tel w sprawie kontaktu ,bo nie wyrabiam .Mam tel ze schroniskowej strony i oczywiście karmicielki też dzwonią i to z dużą intensywnością

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agula76 pisze:moze to tylko robaki:( ....Kasia89 jak bedziesz potrzebowała kiedys popołudniami jestem raczej wolna to dzwoń a nie bierz taxi..podjade , zawioze...jak tylko będe mogła ....szkoda kasy na taxi,lepiej dac kociakom500-525-975 komórka AGA
hidi pisze:no to ja dorzucę też trochę gorszych wieści...
Amanado, który przebywa na tymczasie u andui znów ma złe wyniki moczu. w zasadzie są gorsze niż ostatnio, a kot był już leczony. Amando ma SUK. dziś Edyta oddała mocz do badania na posiew i antybiogram![]()
postaram się poszukać jakiś fantów na bazarek dla Amanda, bo jego leczenie i diagnostyka może pochłonąć sporo pieniędzy
Amanado, który przebywa na tymczasie u andui znów ma złe wyniki moczu. w zasadzie są gorsze niż ostatnio, a kot był już leczony. Amando ma SUK. dziś Edyta oddała mocz do badania na posiew i antybiogram![]()
postaram się poszukać jakiś fantów na bazarek dla Amanda, bo jego leczenie i diagnostyka może pochłonąć sporo pieniędzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: fumcia01, puszatek i 139 gości