Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
basia111 pisze:Jak będę w sobotę albo w niedzielę to muszę o tym porozmiawiać z którąś z Was. Ewentualnie jak bym miała adres mailowy do kogoś z Was (nie mogę odpowiadać na maile na forum). Mam kilka wątpliwości odnośnie przyjęcia ślepaczka, ale to nie z winy kotów tylko raczej dotyczących mnie samej i tego, czy będę w stanie zapewnić takiemu kotu własciwe warunki.
zoyabea pisze:MonikaSt pisze:MalgosiaZ pisze:MalgosiaZ pisze:W ten weekend obchodzimy ŚWIATOWY DZIEŃ ZWIERZĄT .
Wiem ,że bez okazji bardzo wspomagacie nasze Paluszki.
Ale taki dzień powinien być dla nich wyjątkowy , bo to ICH DZIEŃ.
Podzielcie się dobrą karmą , smakołykami , zabawkami. Podzielcie się swoim czasem i pomóżcie w porządkach . Przyjedźcie pogłaskać , przytulić.
Linda potrzebuje jedzenia dla alergików ( i nie tylko ona ) , śliczna szylkretka karmy nerkowej.
Maluszki chętnie zjedzą pyszne paszteciki .Nie ma suchego dla kociąt.
Jak zawsze z radością przyjmę każdą nawet najmniejszą ilość . Sami wiecie ,że z tych drobiazgów zbiera się ogromna ilość . Niech w ten weekend kotki małe i duże jedzą samo dobre do syta.
PODZIEL SIĘ Z PALUSZKIEM !!!
Możemy się podzielić karma dla dorosłych. Miałabym parę saszetek rybnej Smilli, parę tacek Felixa i 2x400g suchej karmy (Brit, Sanabella). Znajda się też pewnie jakiaś zabawka. Na Paluch raczej nie dojadę. Kiedy i komu można podrzucić? Ewentualnie kto mógły odebrać? Mieszkam na Kabatach. Pracuję na Ochocie do 16.00.
Ja bym mogła podjechać w sobotę jadąc do schronu. czy to by było ok?Na pw wysyłam Ci nr tel
Dziewczyny - jak dzialamy organizacyjnie?
Ja mogę w sobote.
Revontulet pisze:Będzie ktoś w schronie w sobotę?
Mogłabym przyjechać pomóc.
Tylko jako osoba z zewnątrz to chyba nie mogę sobie tam tak po prostu wejść![]()
Więc szukam osoby, która mnie przygarnie, tzn. do której będę mogła sie zgłosić i która powie co i jak mam robić
jamkasica pisze:Revontulet pisze:Będzie ktoś w schronie w sobotę?
Mogłabym przyjechać pomóc.
Tylko jako osoba z zewnątrz to chyba nie mogę sobie tam tak po prostu wejść![]()
Więc szukam osoby, która mnie przygarnie, tzn. do której będę mogła sie zgłosić i która powie co i jak mam robić
Ja będę- zapraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 71 gości