Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tamiss pisze:Tia...
Skąd to znam, czekam sobie spokojnie na korytarzu i nagle wychodzi do mnie jakaś nieznana kobieta z ciemnymi włosami... I całe szczęście, że się odezwała - olśnienie (przecież to Magda!) A przecie ruda była jak się widziałyśmy...![]()
Innym razem idziemy z TŻtem spotkać się z Magdą w knajpeczce - samotnie siedzi sobie tylko blondyna i kebaba zajada... I dobrze, że się odezwała...
lidka02 pisze:A ja mam wrażenie jakby beta glukan był lepszy![]()
Georg-inia pisze:lidka02 pisze:A ja mam wrażenie jakby beta glukan był lepszy![]()
dajesz ludzki? a na ile dzielisz kapsułkę? może problem tkwi w dawce. Zbyt duża dawka długo podawanego immunostymulatora też nie robi za dobrze.
Była na ten temat cały wielgaśny wątek, ale nie chce mi się szukać. Zresztą mam swoje doświadczenia i będę się ich trzymać
lidka02 pisze:Georg-inia pisze:lidka02 pisze:A ja mam wrażenie jakby beta glukan był lepszy![]()
dajesz ludzki? a na ile dzielisz kapsułkę? może problem tkwi w dawce. Zbyt duża dawka długo podawanego immunostymulatora też nie robi za dobrze.
Była na ten temat cały wielgaśny wątek, ale nie chce mi się szukać. Zresztą mam swoje doświadczenia i będę się ich trzymać
Nie wiedziałam mówiono że tego nie można przedawkować , daje białaczkowym połowe kapsułki na kota ...A reszcie troche dosypuje do jedzenia
Georg-inia pisze:lidka02 pisze:Georg-inia pisze:lidka02 pisze:A ja mam wrażenie jakby beta glukan był lepszy![]()
Nie wiedziałam mówiono że tego nie można przedawkować , daje białaczkowym połowe kapsułki na kota ...A reszcie troche dosypuje do jedzenia
łojesuna kota to jest 1/32 kapsułki!!! czyli tyle ile na czubek ostrego noża do chleba. Białaczkowcom pewnie można trochę więcej, ale pół kapsułki?
Przedawkować to się chyba nie da, ale jak dajesz dłuższy czas - nie jest to neutralne dla układu immunologicznego, który się "przyzwyczaja" do zewnętrznej pomocy. Jak z Actimelem u ludzi.
selene00 pisze:Ha! A ja właśnie widziałam Magdę jak była ruda.![]()
lidka02 pisze:Ja daje połowe a wet kazał mi dawać całąi nie posłuchałam bo czytałam że jedna kapsułka to chyba na około 20 kotów...
Georg-inia pisze:[...] wet jest wet [...]
gosiaa pisze:Georg-inia pisze:[...] wet jest wet [...]
Inga, jesteś pewna
magdaradek pisze:Inga a zajrzyj sobie na zdjęcia z imprezy zeszłego lata u Ciebie. Jak była CC i tantima
jak moje włosy są tam blond to idź do okulisty![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek i 72 gości