Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasia0245 pisze:Śliczne macie te zwierzątka. Zdjęcia super. Widzę, że bardzo je wszystkie kochacie a teraz Wasze serca ujął nowy uroczy sierściuch.
Ja opiekuję się 4 kotkami bezdomnymi, ktoś wyrzucił z domu 4 miesięczne kociaki, jakiś tydzień temu. Dobrze, że mają się gdzie skryć przed deszczem.![]()
Jutro jedna koteczka cała czarna pojedzie do nowego domku. Wzięłam ją podczas drugiego karmienia dzisiaj do domu, wykąpałam w pachnącym kocim szamponiku. Teraz dziewczynka ślicznie pachnie kocimiętką. Jest taka ładna, jest dopiero u mnie w domu parę godzin a ja już ją pokochałam. Ach te zwierzaczki jak potrafią nas ująć.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje kotunie Sisi i Pusia obserwują ją ale chyba uznały, że to dopiero koci dzieciak, więc przyjęły ją przyjażnie.
kotkins pisze:A!To znaczy,że Twój jamnik już jest w gimnazjum jamniczym.
Potrafi zrozumieć , że pewne koty lepiej omijać oraz ,że dziury trza ryć!
Kolega Mel jest doktorem dziuranctwa: on wyrył pod garażem, w krzakach.
Rył ofiarnie kilka dni.Niezauważalnie.
Zapadł się nam lekko fundament, Małż naprawił w ostatniej chwili, a Mel się dziwił- wszak za rok rozbudowa domu ,więc garaż i tak rozbirą...o co chodzi???Łepkiem kręcił...
Dobrze wykształcony jamnik wyryje i na betonie!
puszatek pisze:doczytałam, dooglądałam...całuski dla milutkiej Kropeczki, no dobra...dla reszty też![]()
pozdrawiam cieplutko
AnnAArczyK pisze:Dzisiaj od rana na przemian były pochwały i opierniczanko, i nie będę pokazywała palcem, bo to nie ładnie, ale jak wezmę kija, jak przyłożę w ten długi ryjek...![]()
Najpierw pochwały...
Żuczek JUŻ NIE GANIA GAPCIA!!!
Już wie, że ten kot nie ma ochoty na zabawę, co najwyżej może go powąchać bez wylewnej miłości...
Kacperek odetchnął...
[ Żuczek już sam biega po schodach w obie strony!!!![]()
Oczywiście lata po ogrodzie jak dzikus...gania sroki...roznosi w przyśpieszonym tempie wszelakie patyki...kopie dziury, jest mocno zajętym pieskiem, po czym przypomina sobie, że chce mu się qpę...leci do domu, robi w przedpokoju, bo nie ma czasu dolecieć do łazienki na podkład...i wypada z powrotem na ogród...
a tam bardzo pilnuje się małża, musi go mieć w zasięgu wzroku...
Żuczek lubi gości !!!
Dzisiaj nie schodził z kolan naszej znajomej, nadstawiał głowę do całowania, a przy tym robił takie maślane oczy, że nie wiem co to będzie gdy urośnie...
A kij nam będzie potrzebny do:
1. wybicia z tyłka ZAZDROŚCI!!!
Już okazuje ją na każdym kroku...
2. do nauki kultury przy stole![]()
Właśnie ktoś pożera mój budyn, postawiłam sobie na stoliku obok laptopa...długiś szaleje po kanapie, podgryza mnie w łokieć, włazi przednimi łapkami na stolik i zahacza o miseczkę z budyniem...ryjek się wydłuża...
Zjadłem, dobry był ...teraz odpoczywam, z kolan nie zamierzam zejść![]()
Lunka
Kropka
Kacper i niezawodny środek lokomocji...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 104 gości