Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewik85 pisze:No rzeczywiście kruszynkato mało ważą Pani koteczki, moja Dziunia nie trzyma formy bo waży ponad 5 kg
ewik85 pisze:No ja moją Dziunię obserwuje bo wymiotowała w nocy, a wieczorem dostała tą karmę ale może to zbieg okoliczności, w każdym razie szybciutko miseczkę opróżniła![]()
Nakarmiłam maluchy jeszcze raz, ale tym razem przemyłam wacikie pupki i pomasowałam brzuszekczekamn az zasną bo miauczą jedna przez drugą
ewik85 pisze:Tamten Pan narazie nie odbiera, ale będziemy jeszcze dziś dzwonić, podejrzewam że przez noc kotunia bedzie musiała zostać u Pani, a jutro byśmy mu zawieźli no chyba że sie dodzwonimy niedługo
Kociaki znów zasnęły ale reagują strasznie na najmniejszy hałasoj będe miała cięzkie przynajmniej 2 tygodnie
ale być może mam już domki dla jednego i drugiego ale jutro bede wiedziec na 100%
ewik85 pisze:hehe już wykąpanalepiej trafić nie mogła
jutro byśmy ją zabrali tak po 19 dopiero bo ja mam zajęcia z dziecmi do 19 a chcialabym być przy tym i zawieść kociaka żeby sprawdzić jej przyszly domek. To jest starszy pan ale on chce dla bratanicy kotke bo im też czarna odeszła i chce czarną. Domek gdzieś na wsi i kotek bedzie wychodzacy. Nie bedzie problemu, że tak późno bede?
ewik85 pisze:Nowe maleństwa są uroczenakarmiłam je wczoraj przed 23 i dały nam długo pospać bo obudzily się dopiero o 4 nad ranem. Jedna ładnie je i idzie zaraz spać, a z drugą muszę się troszke nagimnastykować żeby zjadła i spać tak szybko po jedzonku nie idzie bo miauczy przez pół godziny. Spały w nocy z ciepłą butelką, a teraz zaniosłam je do pokoju szwagra bo wyjechał do piątku i tam mają światło dzienne i przysunęłam transporter do kaloryfera więc nie zmarzną
ewik85 pisze:Zawiozłam koteczkę, Pan jak z nią odchodził to miauczałaale już mu powiedzialam, żeby jej nie wypuszczali na zewnątrz dopóki się nie przyzwyczai, on powiedział żebym się nie martwiła bo kotka idzie do dobrych ludzi. Ale ja i tak będe nie spokojna dopóki nie usłyszę że jest jej tam dobrze
śliczniutka czarnulka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 402 gości