Czarne bliźniaki z WroSchronu nadal szukają wspólnego DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 07, 2012 16:44 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

Bajeczka&Milutek:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Nie paź 07, 2012 16:45 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

Chłopaki:
Obrazek

Dezerter:
Obrazek

Mikuś:
Obrazek
Obrazek

sroka7

Post » Nie paź 07, 2012 16:46 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

Super zdjęcia super kotów :ok: :kotek:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie paź 07, 2012 17:24 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

Bajeczka i Milutek jak zakochana para :1luvu:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie paź 07, 2012 17:47 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

JaEwka pisze:Bajeczka i Milutek jak zakochana para :1luvu:

Zapomniałam napisać, że ich zdjęcia jak najbardziej można pokazywać potencjalnym adoptującym jako przykład szczęśliwej adopcji :)
Obrazek

sroka7

Post » Pon paź 08, 2012 13:58 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

Ale super zdjęcia :)))

Trzymam kciuki w dalszym ciągu za domki i wynik planowanej wizyty :)

viris

Od: Nie cze 01, 2008 19:26

Post » Pon paź 08, 2012 13:58 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

sroka7 pisze:
JaEwka pisze:Bajeczka i Milutek jak zakochana para :1luvu:

Zapomniałam napisać, że ich zdjęcia jak najbardziej można pokazywać potencjalnym adoptującym jako przykład szczęśliwej adopcji :)

no to jak będę w domu to wstawię zdjęcia na FB :)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob paź 13, 2012 10:15 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

Cześć
Jestem nową opiekunką Yodka i tak jak obiecałam Agnieszce napisze o nim co nieco, żebyście wszystkie mogły być spokojne, że krzywda mu się nie dzieje;)
Yoduś został przechrzczony w sumie sama nie wiem kiedy i dlaczego. Nosi teraz niezwykle ambitne imię Kot :D Reaguje też kiedy wołam do niego per Młody, no i oczywiście na dźwięk otwieranej lodówki.
Zrobiła się z niego straszna przylepa. Chodzi i łasi się do wszystkich, a rano kiedy tylko zobaczy, że otworzyłam oczy, przybiega się przytulić i kładzie mi się na klatce piersiowej mrucząc jak mały traktorek. Przez to notorycznie spóźniam się na wykłady - No bo kto miałby serce ten mały traktorek zrzucić tylko z powodu jakieś nudnego wykładu psychologii ogólnej czy historii Hiszpanii?? ;)
O ile na początku wydawało się, że Czicza (koteczka mojej współlokatorki) przejmie dowodzenie nad Młodym tak teraz role kompletnie się odwróciły! Nie ma żadnych wątpliwości kto w tym domu nosi spodnie! Strasznie mnie to zdziwiło, bo sama Agnieszka mówiła, że Yoda taki nieśmiały i że jego bracia się rządzili, a on taki cichutki stał z boku.
Jego ulubioną zabawą jest niewypuszczanie Cziczy z kuwety;) Strasznie zazdrosny jest o komputer. Kiedy chcę na nim trochę popracować włazi na klawiaturę, ociera się o monitor i przeraźliwie zawodzi starając się zwrócić na siebie moją uwagę.
Ogólnie jest zdrowym szczęśliwym kotkiem. Dla potwierdzenia kilka zdjęć (swoją drogą zrobić mu ładne zdjęcie jest sztuką, bo wredota mała obraca się tyłkiem do obiektywu niemal za każdym razem:P)

tak wygląda jak czeka na jedzenie :)))
Obrazek
tu wspomniana zabawa pod tytułem "a właśnie, że nie wyjdziesz z kuwety" :D
Obrazek
Obrazek
i moje ulubione pod tytułem "odłóż wreszcie ten aparat bo chce się przytulać" :))
Obrazek
no i nie mogę się powstrzymać przed umieszczeniem zdjęcia pięknej Cziczy, która stara się mnie przekonać, że torba z laptopem dużo bardziej przyda się jej jako łóżko, niż mi na zajęciach :D
Obrazek

ragnhild

Od: Sob paź 13, 2012 9:41

Post » Sob paź 13, 2012 13:17 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

Super, że napisałaś!

Od razu jestem spokojniejsza o maluszka, z którego powoli wychodzi nauka jego braci :twisted: czyli przejmowanie władzy i bycie w centrum zainteresowania! widocznie Czicza ma słabszy charakter, zresztą ona już jest bardziej stateczna, to niech się Mały władzą nacieszy.
A moja ulubiona fotka to "nie wyjdziesz z kuwety"
ragnhild pisze:tu wspomniana zabawa pod tytułem "a właśnie, że nie wyjdziesz z kuwety" :D
Obrazek

Super, że Yoduś w końcu może się "dopchać" do człowieka na tulenie, bo wcześniej prym w tym wiódł Mikuś i inne kociaczki czekały na swoją kolej, no i miło, że wie, że to Ty jesteś jego Mamą.

Oczywiście czekamy z niecierpliwością na kolejne wieści/opowieści i zdjęcia :) no i nie mogę się doczekać jak go zobaczę na żywo!
Obrazek

sroka7

Post » Sob paź 13, 2012 13:18 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

PS. nie wiem czy nie musisz zmniejszyć trochę zdjęć, bo może być problem z ich rozmiarem na forum.
Obrazek

sroka7

Post » Nie paź 14, 2012 14:40 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

AHahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!! "Nie wyjdziesz z kuwety" MISTRZ fota :)))))))))))))))))) Cudowneee!!!

viris

Od: Nie cze 01, 2008 19:26

Post » Nie paź 14, 2012 20:48 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

sroka7 pisze:
gabi.cezar pisze:to ja podałam jej Twój nr, cały czas pamiętam o Twoich Murzynkach,
dawaj znać jak poszło.

Dzięki!
a jak i czy się uda to przekonamy się za niecały tydzień :wink:

tymczasem bazarek dla maluchów:

viewtopic.php?f=20&t=146843

Niestety adopcja Mikusia się nie udała. Pani obawiała się reakcji jej kota na malucha, więc byłyśmy umówione, że w razie czego Miki wróci do mnie.
I o ile kotki nawet w miarę się dogadywały i raczej poszło by dobrze, to u Pani objawiła się silna alergia - jej kot jest rasowy wybrany pod kątem tego, że właśnie mniej alergenów ma i osoby uczulone mogą tą rasę hodować - nie pamiętam nazwy bo to nic popularnego - Pani wybrała go asekuracyjnie, bo ma uczulenie m in na sierść psią, ale że nic jej się nie działo to postanowiła się dokocić, ale niestety Miki ją uczulił.
Mały jakiś czas temu wrócił do mnie do domu i już bryka w najlepsze.

Także oba małe Murzynki nadal są do adopcji, ale rosną i coraz trudniej będzie im się przystosować do nowego domku, jeśli ktoś o nich będzie zabiegał...bo na razie ot jakoś kolejka się nie ustawia :( a to takie super kociaczki!

W przyszłym tygodniu muszę chłopaków zaszczepić, co generuje koszt 100zl
Także zapraszam na moje bazarki :wink:

jeszcze na tygodniu coś sklecę na tę okoliczność
Obrazek

sroka7

Post » Nie paź 14, 2012 20:54 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

Czy chłopcy mają aktualne ogłoszenia? bo może trzeba je odnowić czy coś tam pozmieniać...sama już nie wiem :cry:
Obrazek

sroka7

Post » Pon paź 15, 2012 7:00 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

sroka7 pisze:Czy chłopcy mają aktualne ogłoszenia? bo może trzeba je odnowić czy coś tam pozmieniać...sama już nie wiem :cry:

odświeżałam w tym tygodniu ale tylko na tablicy, odświeżę wszystkie

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pon paź 15, 2012 7:26 Re: 3 czarnuszki z WroSchr szukają DS/DT mają czas max do 07

odświeżyłam wszystkie

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

[poprzednia][następna]