Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fumcia pisze:Felin pigwa z dynią może coś więcej?
Dzisiaj na działce ktoś przetrącil nam kota ma cały pyszczek usmarowany czymś (krew,smar)nie może wogóle jeść..To wielki wypasiony dziki dzik,nie wiem jak go upluje?Jutro rano do weta.
Broszko,jak Twoje bidusie?
felin pisze:fumcia pisze:Felin pigwa z dynią może coś więcej?
Dzisiaj na działce ktoś przetrącil nam kota ma cały pyszczek usmarowany czymś (krew,smar)nie może wogóle jeść..To wielki wypasiony dziki dzik,nie wiem jak go upluje?Jutro rano do weta.
Broszko,jak Twoje bidusie?
Jak się, kurna, rozdwoję (co najmniej)Wlaśnie mam "klęskę urodzaju" zawodowego - chyba do wtorku spać nie będę
Jeszcze mi dziś chcieli wrzepić weryfikację; dobrze, że nie odebralam telefonu
![]()
za dzika. Dobrze, że wielki i wypasiony - ma większe szanse. Nie pluj na niego, bo to raczej niewiele da
edit: Wczoraj idąc na pocztę widzialam zabitego kociaka i wielką plamę krwi na jezdni. Dlaczego jak tylko jest kawalek lepszego asfaltu różne kolki muszą sprawdzać ile im fabryka dala w garach?![]()
Broszka pisze:Mamy awarię netu, jakąś poważniejszą bo mówili że naprawa potrwa nawet kilka dni![]()
Teraz jestem u mamy i wpadłam na chwilę żeby Wam powiedzieć że mnie nie będzie z tego powodu.
Broszka pisze:Jestem, ale mogę jeszcze zniknąć bez ostrzeżenia, bo możliwe że włączyli tylko na chwilę
jasia0245 pisze:Broszka pisze:Jestem, ale mogę jeszcze zniknąć bez ostrzeżenia, bo możliwe że włączyli tylko na chwilę
Miło, że jesteś.![]()
![]()
![]()
![]()
morelowa pisze:Jak zwierzyniec w taką pogodę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 200 gości