Broszka & Company cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 05, 2012 12:35 Re: Broszka & Company

To tak a propos - do czego może slużyć jeż: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... B_4bXC2Gag :lol:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt paź 05, 2012 13:20 Re: Broszka & Company

A i miałam napisać - ciągle zapominając, więc postawiłam sobie przed nosem buteleczkę,tzn przed monitorem - że jak pytałam czy olejek rumiankowy nada się do kąpieli, to 'wytwórca' nie wiedział .
Nada sie. Do balsamu po kropelce na dłoni też się nada.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt paź 05, 2012 21:14 Re: Broszka & Company

Felin pigwa z dynią może coś więcej?
Dzisiaj na działce ktoś przetrącil nam kota ma cały pyszczek usmarowany czymś (krew,smar)nie może wogóle jeść..To wielki wypasiony dziki dzik,nie wiem jak go upluje?Jutro rano do weta.
Broszko,jak Twoje bidusie?

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Pt paź 05, 2012 21:52 Re: Broszka & Company

fumcia pisze:Felin pigwa z dynią może coś więcej?
Dzisiaj na działce ktoś przetrącil nam kota ma cały pyszczek usmarowany czymś (krew,smar)nie może wogóle jeść..To wielki wypasiony dziki dzik,nie wiem jak go upluje?Jutro rano do weta.

Jak się, kurna, rozdwoję (co najmniej) :roll: Wlaśnie mam "klęskę urodzaju" zawodowego - chyba do wtorku spać nie będę :evil: Jeszcze mi dziś chcieli wrzepić weryfikację; dobrze, że nie odebralam telefonu :mrgreen:
:ok: za dzika. Dobrze, że wielki i wypasiony - ma większe szanse. Nie pluj na niego, bo to raczej niewiele da :wink:

edit: Wczoraj idąc na pocztę widzialam zabitego kociaka i wielką plamę krwi na jezdni. Dlaczego jak tylko jest kawalek lepszego asfaltu różne kolki muszą sprawdzać ile im fabryka dala w garach? :twisted: :twisted:

felin

Post » Pt paź 05, 2012 22:26 Re: Broszka & Company

felin pisze:
fumcia pisze:Felin pigwa z dynią może coś więcej?

Jak się, kurna, rozdwoję (co najmniej) :roll: Wlaśnie mam "klęskę urodzaju" zawodowego - chyba do wtorku spać nie będę :evil: Jeszcze mi dziś chcieli wrzepić weryfikację; dobrze, że nie odebralam telefonu :mrgreen:
:ok: za dzika. Dobrze, że wielki i wypasiony - ma większe szanse. Nie pluj na niego, bo to raczej niewiele da :wink:

edit: Wczoraj idąc na pocztę widzialam zabitego kociaka i wielką plamę krwi na jezdni. Dlaczego jak tylko jest kawalek lepszego asfaltu różne kolki muszą sprawdzać ile im fabryka dala w garach? :twisted: :twisted:

ehh brak slow na niektorych takich...ja w zeszlym tyg jednego martwego kociaka zgarnelam z jezdni co by nie zrobili miazgi na ulicy ...:/

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Sob paź 06, 2012 13:14 Re: Broszka & Company

Mamy awarię netu, jakąś poważniejszą bo mówili że naprawa potrwa nawet kilka dni :evil:
Teraz jestem u mamy i wpadłam na chwilę żeby Wam powiedzieć że mnie nie będzie z tego powodu.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob paź 06, 2012 19:56 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:Mamy awarię netu, jakąś poważniejszą bo mówili że naprawa potrwa nawet kilka dni :evil:
Teraz jestem u mamy i wpadłam na chwilę żeby Wam powiedzieć że mnie nie będzie z tego powodu.

:(
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Nie paź 07, 2012 8:48 Re: Broszka & Company

Jestem, ale mogę jeszcze zniknąć bez ostrzeżenia, bo możliwe że włączyli tylko na chwilę :twisted:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Nie paź 07, 2012 8:54 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:Jestem, ale mogę jeszcze zniknąć bez ostrzeżenia, bo możliwe że włączyli tylko na chwilę :twisted:

Miło, że jesteś. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Nie paź 07, 2012 8:54 Re: Broszka & Company

Jak zwierzyniec w taką pogodę?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Nie paź 07, 2012 9:04 Re: Broszka & Company

jasia0245 pisze:
Broszka pisze:Jestem, ale mogę jeszcze zniknąć bez ostrzeżenia, bo możliwe że włączyli tylko na chwilę :twisted:

Miło, że jesteś. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzięki Jasiu, mi też bardzo miło tu być :mrgreen:

morelowa pisze:Jak zwierzyniec w taką pogodę?

U nas jest okropnie dzisiaj: bardzo zimno i pada.
Właśnie chyba będę zaraz musiała zamykać konie do stajni bo strasznie przemokły a wciąż leje :evil:
Koty pochowały się i śpią. Zwierzaczek chyba się wyniósł bo nie było dzisiaj żadnych odchodów :roll:

A ja zaraz będę pakować paczki - kilkadziesiąt słoików :strach:
Muszę wszystkie wysłać jak najszybciej bo w bałaganie przeprowadzkowym mocno przeszkadzają :evil:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Nie paź 07, 2012 9:29 Re: Broszka & Company

Zimno i leje. Ale my w domu. W domu też zimno :( chyba zacznę podgrzewać i znowu będzie mi się śnił rachunek za prąd :evil:

Szkoda, że możemy Ci tylko mentalne wsparcie ofiarować :? w tych pracach.

Obrazek

morelowa

Post » Nie paź 07, 2012 10:33 Re: Broszka & Company

Oj tak, zimno dzisiaj. W nocy pierwszy raz miałam zamknięte okno.
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Nie paź 07, 2012 12:46 Re: Broszka & Company

U mnie przedwczoraj w nocy tak wygwiździlo chalupę przez nieszczelne okna, że koty wyniosly do spania na drugą stronę budynku - zawietrzną :)

felin

Post » Nie paź 07, 2012 12:55 Re: Broszka & Company

dziki dzik,samiec A z działek o sile tygrysa(rozdarł nowy wore, po pierwszej narkozie nie planował spania) złapany,dostarczony do weta.Pyszczek miał zakrwawiony,otwarty,nie jadł,bałam sie że ma połamane kości.Kot miał wyszarpany kawałek języka.Szok! Kości całe.

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

[poprzednia][następna]