Tymczasy u horacy7. Wizyta PA w Białołęce potrzebna !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 04, 2012 18:00 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Basieńko trzymaj się i pamiętaj o tym, co jest na pierwszej stronie albumu :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw paź 04, 2012 20:51 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

ewexoxo pisze:Basieńko trzymaj się i pamiętaj o tym, co jest na pierwszej stronie albumu :ok: :ok:

Staram się pamiętać.Patrzę też na moje koty i myślę ,że muszę walczyć bo co z nimi będzie?Wokół wciąż nowe nieszczęśliwe zwierzęta którym nie ma jak pomóc. :x Był dzisiaj pierwszy telefon w sprawie kotów z okolic Olsztyna ,pan chciał kota nie bardzo wiedział którego na fotce były dwa ale bardziej czarnego.Na koniec okazało się ,że potrzebuje kotki bo ma w domu myszy.Niestety u mnie sami chłopcy są ,więc go nie interesowali.Zrobiłam nawet dzisiaj jakieś fotki jak dam radę to moze jutro prześlę.Niestety po odstawieniu sterydu znów mam gorączkę. :x Zosiu trzymaj się i nie daj się sąsiadowi i chorobie.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt paź 05, 2012 8:16 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Basiu, mogłabym pojechać z kotem ale jak wiesz nie jestem zmotoryzowana i musiałabym autobusem.Nie wiem co na to Twój kot. Mam jeszcze pomysł na jednych moich znajomych z samochodem tylko że z nimi musiałabym rozmawiać raczej już o konkretnej dacie i godzinie. Nie wiem kiedy pani doktor przyjmuje.
Ja mogłabym jechać albo dzisiaj albo jutro ale jeśli jutro to wcześniej, bo na 16 muszę być w pracy. W niedzielę pracuję a na przyszły tydzień jeszcze nie mam planu więc nic konkretnego nie mogę ustalać chociaż jakieś wolne popołudnia na pewno będę miała. Pozdrawiam.

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pt paź 05, 2012 10:51 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Jestem, jestem...... śpię jak zabita po jakieś neiskończone ilości godzin, ale czuję się jak nowo narodzona. Udało mi się boahetersko choć z opóźnienie skończyć wczoraj notki. (uuufff). Równocześnie Zuber coś mi zrobił z komputrerem i tak rozszerzył ekran, że wszytsko jakieś zdeformowane a ja tradycyjnie nie potrafię zmienić kociej manufakturzastej pracy.
Renifer wyjechany. Może jak wróci to coś uradzi.

Ściskam mocno wszystkich. Dziękuję że jakoś działacie, bo działać trzeba.

Pingwinek, dzikusek został wypuszczony. Mam oczywiście stracha... Mam nadzieję, że wszystko będzie OK i że zapomni o traumie związanej z łapaniem i pobytem w szpitaliku.
Na poniedziałek mamy "zaklepany" wstępnie kolejny termin kastracji... tego co się ewentualnie złapie. Ja już się do weekendu spionizuję.

Z domków obydwu tymczasików mam bardzo dobre wiadomości. Od Dużych Manolo, który skądinąd nazywa się teraz Ludwiczek, dostałam kolejny bardzo miły list, aż wstydze się go cytować... taki sypatyczny... Bardzo mnie to podniosło na duchu.

Mila niestety poprzedniej nocy znowu miała atak. No nic, już wiem, że za wiele nie da się zrobić.
U nas była w nocy straszna wichura i deszcz, brrrr

Sąsiada zabrano do szpitala. Sam się zgodził, nawet machał do sąsiadki i mówił, ze idzie sobie odpocząć. A ja walczę, zawzięłam się i starałam się rozbroić te jego "ołtarzyki", co nie jest takie łątwe bo on jest bardzo silny i natargał mi do ogródka tony gałęzi, głazów, rozbitych doniczek i różnego śmiecia. Nawet się nieco pokaleczyłam w trakcie odkapliczkowywania. Teraz miałam przerwę ze zwględu na grypsko, ale uprżątnę choćby nie wiem co. Zniszczonego drzewa już nie odzyskam. Będę musiała wykopać resztki, kóre z niego zostały i posadzić coś innego, żeby nie patrzeć na to pobojowisko.

Nie dam się i już.

Uściski dla wszystkich walczących, Basi i wszystkich nas :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt paź 05, 2012 17:39 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Nasza dzielna Zosia :ok:

A co do komputera to masz pewnei przestawioną rozdzielczość ekranu. Nie wiem jaki masz system (Windows XP, Vista, Windows 7 ?), ale w większości wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszki na pulpicie i poszukać opcji personalizacja lub właściwości i tam bedą ustawienia rozmiaru wyświetlanego ekranu - popróbuj je zmienić aż trafisz na właściwą rozdzielczość.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Pt paź 05, 2012 23:32 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Najcieplejsze mysli.
I kciuki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob paź 06, 2012 12:13 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

zaglądam z ciepłymi myślami... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Sob paź 06, 2012 14:16 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Basiu, paczke wyslalam w czwartek - pewnie na poczatku tygodnia zawita u Ciebie. Jak sobie cos wybierzesz - to super, reszte oczywiscie mozesz przeznaczyc na bazarek ;)

dostalam tez wczoraj paczke na bazarek od dogomaniaczki FLY, fajne ciuchy, na czasie, w poniedzialek dorzuce cos po mojej Lilce (tez na czasie) i wysle do Iwlajn, ktora zrobi z tego bazar tu na miau.

a ksiukasy to trzymam nieustajaco ;) zdrowiej!
Ostatnio edytowano Sob paź 06, 2012 14:26 przez ilonajot, łącznie edytowano 1 raz
Dopóki ludzie myślą, że zwierzęta nie czują - muszą one odczuwać, że ludzie NIE MYŚLĄ!
http://www.starogard.otoz.pl

ilonajot

Od: Wto maja 08, 2012 9:02

Post » Sob paź 06, 2012 14:26 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Basiu, zdrowiej. meksykano - !animo mujer!
Wszystkiego dobrego dla Was i kotów Waszych!
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob paź 06, 2012 15:23 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

ZAPRASZAM NA BAZAREK viewtopic.php?f=20&t=146807
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob paź 06, 2012 18:35 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Nie miałam kiedy zaglądać na miu dzisiaj ale nieustanni kciuki trzymam za ciebie Basiu i za kociaste. :ok:
Zoiu o tobie też myślałam :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob paź 06, 2012 23:51 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

wtrące się delikatnie :oops: startujemy ze stronką na FB dla kotów niewidomych Ja pacze sercem - proszę o lajki i udostępnianie http://www.facebook.com/JaPaczeSercem#!/JaPaczeSercem
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Nie paź 07, 2012 5:19 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Nie wiem, czym są wspomniane lajki, ale udostępniłam.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]