Mamy półmetek

Tak nieśmiało podpowiem że są jeszcze 4...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
RatMaga pisze:To my kontaktowaliśmy się z 7księżyc i decydujemy się pomóc 1 kociakowi - ja wolałabym kotkę, mąż twierdzi że kotka-samczyka nasza Luna zaakceptuje łatwiej.
Także 1 łaciak znajdzie u nas przechowanie na DT
aga marczak pisze:RatMaga pisze:To my kontaktowaliśmy się z 7księżyc i decydujemy się pomóc 1 kociakowi - ja wolałabym kotkę, mąż twierdzi że kotka-samczyka nasza Luna zaakceptuje łatwiej.
Także 1 łaciak znajdzie u nas przechowanie na DT
Jeszcze raz dziękuję![]()
tak sobie myślę,że może lepiej zabrać dziewczynki,bo jeśli nie uda się znaleźć dla wszystkich dt to dziewczyny zaraz się rozpłodzą,ale oczywiście decyzja należy do Was.Chłopcom też trzeba dać szansę![]()
7 księzyc popatrzysz pod ogonki,bo strasznie jestem ciekawe co te nasze maleńtasy tam ukrywają
7 księzyc popatrzysz pod ogonki,bo strasznie jestem ciekawe co te nasze maleńtasy tam ukrywają
RatMaga pisze:Ja się tylko stresuję, bo doświadczenie z kociakami mam żadne. Zamierzam jutro podskoczyć do Rossmanna bo mleczko z Winstona widziałam niedrogo i zastanawiam się czy można karmić kićka ToTW (co najwyżej mu podrobimy).
aga marczak pisze:RatMaga pisze:Ja się tylko stresuję, bo doświadczenie z kociakami mam żadne. Zamierzam jutro podskoczyć do Rossmanna bo mleczko z Winstona widziałam niedrogo i zastanawiam się czy można karmić kićka ToTW (co najwyżej mu podrobimy).
Załatwię sterylkę w cenie kastracji w razie czego możecie na mnie liczyć![]()
Takie małekocięta muszą mieć specjalne mleko to z Rossmana jest od 8 tyg życia i nie ma w sobie żadnych wartości odżywczych jedynie smakowe.To nie jest mleko dla kociąt,które mogłoby zastąpić mleko matki
Teraz jak kotki mają matkę to mogą sobie podgryzać co tam chcą,potem muszą dostawać pełnowartościowy pokarm np winninga lub choćby babycata royala mokre i suche.Widziałam w zookarinie promocyjne 400g suchego i 4 paszteciki gratis.To bardzo dobra oferta za 20 zł,bo jeden pasztecik normalnie kosztuje ponad 5 zł
Dobrze sprawdzają się też gerberki dla dzieci,ale te 80 g sam kurczak lub indyk.Rozrobione z wodą można podawać nawet strzykawką
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 226 gości