Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt paź 05, 2012 11:26 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

gratuluję wszystkim kociastym! :piwa:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt paź 05, 2012 12:18 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

dagmara-olga pisze:pean na cześć Malutkiej już wysłany na PW :-) może Nowa_Sztno się nim tu podzieli

Po pierwsze: chciałam tu publicznie bardzo, ale to BAAARDZO podziękować dagmara-olga za napisany z samego rana, świetny list z prośbą o pomoc finansową na na budowę kwarantanny dla kotów, z którym to ja nie mogłam sobie dać rady.
(szczegóły akcji budowy kwarantanny w moim podpisie - zapraszam!)

Po drugie: przeczytałam właśnie pean... i naprawdę słów mi zabrakło a łzy same napłynęły do oczu... DZIĘKUJĘ! :1luvu:
Jest tak trafiony, i taki wspaniały, że z największą przyjemnością się nim tu podzielę:

trochę nieba, trochę piekła i szaleństwa krzynka
taka mała, kolorowa no i jaka minka !

Tyle śmiechu i radości w ciałku tak maleńkim
trzeba przecież to odespać
na kocyku miękkim

inne imię miała dostać, inny dom i kocyk
coś się stało, coś zmieniło, dom w oddali zginął

i została u nas, z nami, tuż przed długą zimą

będzie miała co zapragnie, no i nasze łóżko
miłość, ciepło, dużo zabaw i drapania w uszko
i urośnie i za mała będzie kocia budka
no a dla mnie pozostanie na zawsze.... Malutka
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt paź 05, 2012 12:35 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

sliczny ten wierszyk o Malutkiej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Lece na FB glosowac na te slicznotke slodka :1luvu: :1luvu:

Nawet jak bedzie juz duuuuuuuuuza kicia i bedzie sie obrazac, ze sie ja nazywa Malutka-to moze byc Milutka :D bo milutka to ona chyba pozostanie juz zawsze, taki kochany koci skarbek :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt paź 05, 2012 13:00 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Nowa_Sztno pisze:
dagmara-olga pisze:pean na cześć Malutkiej już wysłany na PW :-) może Nowa_Sztno się nim tu podzieli

Po pierwsze: chciałam tu publicznie bardzo, ale to BAAARDZO podziękować dagmara-olga za napisany z samego rana, świetny list z prośbą o pomoc finansową na na budowę kwarantanny dla kotów, z którym to ja nie mogłam sobie dać rady.
(szczegóły akcji budowy kwarantanny w moim podpisie - zapraszam!)

Po drugie: przeczytałam właśnie pean... i naprawdę słów mi zabrakło a łzy same napłynęły do oczu... DZIĘKUJĘ! :1luvu:
Jest tak trafiony, i taki wspaniały, że z największą przyjemnością się nim tu podzielę:

trochę nieba, trochę piekła i szaleństwa krzynka
taka mała, kolorowa no i jaka minka !

Tyle śmiechu i radości w ciałku tak maleńkim
trzeba przecież to odespać
na kocyku miękkim

inne imię miała dostać, inny dom i kocyk
coś się stało, coś zmieniło, dom w oddali zginął

i została u nas, z nami, tuż przed długą zimą

będzie miała co zapragnie, no i nasze łóżko
miłość, ciepło, dużo zabaw i drapania w uszko
i urośnie i za mała będzie kocia budka
no a dla mnie pozostanie na zawsze.... Malutka

Piękny wierszyk :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Pt paź 05, 2012 13:08 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

to jak? Moge powoli sie przymierzac do zalozenia kolejnej czesci konkursu? :D

Kociara82

Post » Pt paź 05, 2012 13:38 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Kociara82 pisze:to jak? Moge powoli sie przymierzac do zalozenia kolejnej czesci konkursu? :D

cześć Ciotka!
pewnie, że możesz
a co będzie tym razem?
moja Duża, ja i 16 footer w różnych kolorach przesyłamy gratulację dla tych,
co na pudle i dla tych co się na nim nie zmieścili (... oczywiście tylko z powodu tuszy, tak sobie mniemam)
Kocurro Blondyna napisał

... acha, bym zapomniał!
bardzo potrzebujemy dt (Łódź lub okolice) dla dwóch wyciętych kocurków-podrostków
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=137505&start=1380 str. 83-85
Wasz K.B.
Ostatnio edytowano Pt paź 05, 2012 13:44 przez ewa_mrau, łącznie edytowano 2 razy
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt paź 05, 2012 13:43 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Drogi Kocurro Blondyna!

Pomyslow na kolejna edycje mialam mnostwo, jeszcze dolozyliscie wy swoje propozycje... kazda fajna, ciekawa, pomyslowa... ale... no wlasnie :oops: jak jest za duzy wybor to tez nie jest dobrze :D
Nie mogac wiec na nic sie zdecydowac ostatecznie, postanowilam zrobic edycje taka sama jak pierwsza, prowadzona przez cioteczke urwiniu-ogolna, dla wszystkich. Szczegolnie jednak zachecam do wziecia udzialu w niej te kociaste, ktore "zaspaly" na "swoja" kategorie, ktore "swoja" edycje z jakiegos powodu przegapily. :piwa:

Kociara82

Post » Pt paź 05, 2012 13:47 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Kociara82 pisze:Drogi Kocurro Blondyna!

Pomyslow na kolejna edycje mialam mnostwo, jeszcze dolozyliscie wy swoje propozycje... kazda fajna, ciekawa, pomyslowa... ale... no wlasnie :oops: jak jest za duzy wybor to tez nie jest dobrze :D
Nie mogac wiec na nic sie zdecydowac ostatecznie, postanowilam zrobic edycje taka sama jak pierwsza, prowadzona przez cioteczke urwiniu-ogolna, dla wszystkich. Szczegolnie jednak zachecam do wziecia udzialu w niej te kociaste, ktore "zaspaly" na "swoja" kategorie, ktore "swoja" edycje z jakiegos powodu przegapily. :piwa:

... acha!
no to idę szukać tych, co zaspały
Kocurro Blondyna napisał
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt paź 05, 2012 13:49 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

ok, to w takim razie wieczorkiem bedzie konkurs :)

Kociara82

Post » Pt paź 05, 2012 15:09 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Kociara82 pisze:to jak? Moge powoli sie przymierzac do zalozenia kolejnej czesci konkursu? :D

oczywiście :D
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Pt paź 05, 2012 17:16 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

A jaka była pierwsza? Bo już nie pamiętam :oops:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt paź 05, 2012 19:35 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

vega013 pisze:

A jaka była pierwsza? Bo już nie pamiętam :oops:

Ogólna, bez "tematu przewodniego" po prostu wybory Miss i Mistera viewtopic.php?f=20&t=135121&hilit=Miss+listopada :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt paź 05, 2012 19:48 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

czekam na info od EVA2406 o kocurku :-)

Postaram się to przez weekend przygotować. Dopiero wróciłam do domu i nie mogę się już skupić na niczym, tak jestem zmęczona. A na dodatek dobiła mnie wiadomość, że Chłopaniu u kamari jest w ciężkim stanie :(
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pt paź 05, 2012 22:45 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

wybaczcie, ze kolejna czesc jeszcze nie zaczeta, ale migrena mnie trzyma dzis solidnie. Niezly paradoks, bo to po ketonalu, a to przeciez przeciw bolowe... :roll:
juz sie za to zabieram :oops:

Kociara82

Post » Pt paź 05, 2012 23:04 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Kociara82

[poprzednia][następna]