Moderator: Moderatorzy
dagmara-olga pisze:pean na cześć Malutkiej już wysłany na PWmoże Nowa_Sztno się nim tu podzieli
Nowa_Sztno pisze:dagmara-olga pisze:pean na cześć Malutkiej już wysłany na PWmoże Nowa_Sztno się nim tu podzieli
Po pierwsze: chciałam tu publicznie bardzo, ale to BAAARDZO podziękować dagmara-olga za napisany z samego rana, świetny list z prośbą o pomoc finansową na na budowę kwarantanny dla kotów, z którym to ja nie mogłam sobie dać rady.
(szczegóły akcji budowy kwarantanny w moim podpisie - zapraszam!)
Po drugie: przeczytałam właśnie pean... i naprawdę słów mi zabrakło a łzy same napłynęły do oczu... DZIĘKUJĘ!![]()
Jest tak trafiony, i taki wspaniały, że z największą przyjemnością się nim tu podzielę:
trochę nieba, trochę piekła i szaleństwa krzynka
taka mała, kolorowa no i jaka minka !
Tyle śmiechu i radości w ciałku tak maleńkim
trzeba przecież to odespać
na kocyku miękkim
inne imię miała dostać, inny dom i kocyk
coś się stało, coś zmieniło, dom w oddali zginął
i została u nas, z nami, tuż przed długą zimą
będzie miała co zapragnie, no i nasze łóżko
miłość, ciepło, dużo zabaw i drapania w uszko
i urośnie i za mała będzie kocia budka
no a dla mnie pozostanie na zawsze.... Malutka
Kociara82 pisze:to jak? Moge powoli sie przymierzac do zalozenia kolejnej czesci konkursu?
Kociara82 pisze:Drogi Kocurro Blondyna!
Pomyslow na kolejna edycje mialam mnostwo, jeszcze dolozyliscie wy swoje propozycje... kazda fajna, ciekawa, pomyslowa... ale... no wlasniejak jest za duzy wybor to tez nie jest dobrze
Nie mogac wiec na nic sie zdecydowac ostatecznie, postanowilam zrobic edycje taka sama jak pierwsza, prowadzona przez cioteczke urwiniu-ogolna, dla wszystkich. Szczegolnie jednak zachecam do wziecia udzialu w niej te kociaste, ktore "zaspaly" na "swoja" kategorie, ktore "swoja" edycje z jakiegos powodu przegapily.
Kociara82 pisze:to jak? Moge powoli sie przymierzac do zalozenia kolejnej czesci konkursu?
Kociara82 pisze:Drogi Kocurro Blondyna!
Pomyslow na kolejna edycje mialam mnostwo, jeszcze dolozyliscie wy swoje propozycje... kazda fajna, ciekawa, pomyslowa... ale... no wlasniejak jest za duzy wybor to tez nie jest dobrze
Nie mogac wiec na nic sie zdecydowac ostatecznie, postanowilam zrobic edycje taka sama jak pierwsza, prowadzona przez cioteczke urwiniu-ogolna, dla wszystkich. Szczegolnie jednak zachecam do wziecia udzialu w niej te kociaste, ktore "zaspaly" na "swoja" kategorie, ktore "swoja" edycje z jakiegos powodu przegapily.
vega013 pisze:Kociara82 pisze:Drogi Kocurro Blondyna!
A jaka była pierwsza? Bo już nie pamiętam
dagmara-olga pisze:pean na cześć Malutkiej już wysłany na PWmoże Nowa_Sztno się nim tu podzieli
czekam na info od EVA2406 o kocurku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości