Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Basia_Blue pisze:Warto, czy nie ma sensu jak w przypadku blokad na szafki?
Warto, choćby na początek i na te kable co tak zachęcająco zwisają z komputera. No i kabelki niskonapięciowe muszą być poza zasięgiem kociaka: od ladowarek wszelakiego typu. Namiętnie je przegryzają.Kable można tez posmarować cytryną (sok, skórka zmiętoszona), zmiętą skórką z grapefruita. U mnie cytryna nie działa, a raczej działa odwrotnie - Sońka uwielbia sok z cytryny.
![]()
MariaD pisze:Basia_Blue pisze:zapytam o okna: czy montować siatki we wszystkich? Czy na tych, których parapety będą zastorczykowane to nie ma sensu? Jakie jest realne niebezpieczeństwo ze MCO wyskoczy przez takie otwarte okno, albo spróbuje wyjść przez uchylone? (Dodam, że balkonu nie będę miała)
Jeżeli okno będzie otwierane na oścież - np. w lecie - zasiatkować i to porządną siatką. Tam gdzie będzie uchylane - zamontować specjalne ograniczniki. Niebezpieczeństwo że kociak/kot będzie próbować dostać się do np. gołębia siedzącego na parapecie - bardzo realne. U mnie nie ma otwierania okna na oścież. Żadnego, tego z parapetami w roślinach też.
Pod zbiorczym zdjęciem gdzie? W galerii na fotosiku, czy gdzieś w adekwatnych wątkach?MariaD pisze:Basia_Blue pisze:Tylko skąd ja mam wiedzieć, który z kotów w galerii poszczególnych miotów, jest który?
Pod zbiorczym zdjęciem są imiona, po kliknięciu na imię pokazują się 2 zdjęcia: jako kociaka i po roku.
Basia_Blue pisze:Czy siatka z zooplusa albo animalii jest odpowiednio porządna, czy potrzebuję czegoś mocniejszego?![]()
Basia_Blue pisze:Pod zbiorczym zdjęciem gdzie? W galerii na fotosiku, czy gdzieś w adekwatnych wątkach?
anulka111 pisze:Pingpongi to jest zabawka fajna.
MariaD pisze:Basia_Blue pisze:Pod zbiorczym zdjęciem gdzie? W galerii na fotosiku, czy gdzieś w adekwatnych wątkach?
U mnie na stronie, zakładka "Kocięta", na dole są literki odpowiednich miotów.
MariaD pisze:anulka111 pisze:Pingpongi to jest zabawka fajna.
Yhy, zwłaszcza o 4 rano na parkiecie.Ale, że jest hitem to fakt.
anulka111 pisze:Myszami na wedce i moje sie bdb bawia i piórkami na patyku..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości