Otóż rozmawiałam dzisiaj z tą koleżanką z ZUS- będą potrzebne skany wszystkich dokumentów- jak dasz radę prześlij na maila. W skrócie mówiąc będziemy kwestionować moment powstania niezdolności do pracy i wykazywać, że nastąpił wcześniej niż przyjął ZUS. Potrzebne będą pikantne szczegóły typu wiek w momencie powstania niezdolności, data złożenia wniosku do ZUS, okresy składkowe i bezskładkowe. Skoro mamy jeszcze niemal miesiąc- nie ma sensu, żebyś jutro to składała. Prześlij mi tylko na maila albo PW kontakt do Maćka- jak będziesz miała coś podpisać- zrobimy to przez "umyślnego"

Do Prezesa o rentę w drodze wyjątku możesz złożyć już- nawet lepiej, żeby te dwie sprawy rozdzielić. Koleżanka potwierdziła to co zauważyłam już w łódzkich sądach pracy- orzeczenia są często na korzyść ubezpieczonych nawet w sytuacjach wydawałoby się beznadziejnych. Nie trać jeszcze nadziei- powalczymy trochę

Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker