Moderator: Estraven
bubula pisze:Mam złe wieści dotyczące persika. Wczoraj odszedł
enedue pisze:bubula pisze:Mam złe wieści dotyczące persika. Wczoraj odszedł
ten pers co KejtGrejt miała go brać??? o cholera... :/
Never pisze:
Never pisze:za to jak wyszłas na A2 przyniesiono 3 koty
MalgosiaZ pisze:W ten weekend obchodzimy ŚWIATOWY DZIEŃ ZWIERZĄT .
Wiem ,że bez okazji bardzo wspomagacie nasze Paluszki.
Ale taki dzień powinien być dla nich wyjątkowy , bo to ICH DZIEŃ.
Podzielcie się dobrą karmą , smakołykami , zabawkami. Podzielcie się swoim czasem i pomóżcie w porządkach . Przyjedźcie pogłaskać , przytulić.
Linda potrzebuje jedzenia dla alergików ( i nie tylko ona ) , śliczna szylkretka karmy nerkowej.
Maluszki chętnie zjedzą pyszne paszteciki .Nie ma suchego dla kociąt.
Jak zawsze z radością przyjmę każdą nawet najmniejszą ilość . Sami wiecie ,że z tych drobiazgów zbiera się ogromna ilość . Niech w ten weekend kotki małe i duże jedzą samo dobre do syta.
PODZIEL SIĘ Z PALUSZKIEM !!!
zoyabea pisze:Never pisze:za to jak wyszłas na A2 przyniesiono 3 koty
Przepraszam że nie poczekałam na Ciebie, ale kazali mi opuscic schron NATYCHMIAST
zoyabea pisze:Dziś za to w całym schronir wielkie poruszenie - ciężarówki, pracownicy uwijający sie w pocie czoła...
po co?
Stawiali nowe kląby na kwiatki w przejsciach dla psów.
No comment.
Ozymandias pisze:zoyabea pisze:Dziś za to w całym schronir wielkie poruszenie - ciężarówki, pracownicy uwijający sie w pocie czoła...
po co?
Stawiali nowe kląby na kwiatki w przejsciach dla psów.
No comment.
To ja chciałam trochę skomentować. To nie jest pomysł schroniska, ani nie idzie to z ich budżetu. To finansuje UM z jakiś innych funduszy, które tylko w ten sposób mogą być zagospodarowane.
strongbaby pisze:Przyszły mi dziś dwie podusie dla maluszków. Jak je mogę wam przekazać? Jest ktoś może z Bielan? Ew. z Bemowa lub Żoliborza?
strongbaby pisze:strongbaby pisze:Przyszły mi dziś dwie podusie dla maluszków. Jak je mogę wam przekazać? Jest ktoś może z Bielan? Ew. z Bemowa lub Żoliborza?
Nieśmiało przypomnę moje pytanie![]()
Może komuś Mokotów by pasował? (róg Dolnej/Sobieskiego)
strongbaby pisze:strongbaby pisze:Przyszły mi dziś dwie podusie dla maluszków. Jak je mogę wam przekazać? Jest ktoś może z Bielan? Ew. z Bemowa lub Żoliborza?
Nieśmiało przypomnę moje pytanie![]()
Może komuś Mokotów by pasował? (róg Dolnej/Sobieskiego)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 496 gości