Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Podczytuję, ale nie piszę, bo czasu ciut brak. A grzyby są na Śląsku i Zagłębiu - nawet u mnie na trawniku mamy dorodne sromotniki.
felin pisze:Hej, przypomnialo mi się, że kiedyś pytalaś o Thrive z zoo+. No więc zamówilam ostatnio i koty mówią, że jest bleeeAle fakt, że ten kurak dziwnie wygląda: jak gotowane mięso kurze w jakiejś ciemno zielonej czy niebieskiej polewie
fumcia pisze:jakby tak mieć swoje kury np.Stefanie,Albertyne,Florentyne(takie kurze imiona mi sie skojarzyły) to przeciez nie można dziewczyn zjeść. Kwintesencja końskich kup owsianych,jajo kurzęce jest godne każdego wykwintnego podniebienia.
ewan pisze:Bleee obrzydziłaś mi wiejskie kury i jajkaKicie fajnie wyglądają w słonku
a powiedz Broszka czy Twoje kicie są wychodzące?
jasia0245 pisze:Ja mam koleżankę, która mieszka też na wsi ale ma super posiadłość, pięknie zagospodarowany ogród, bardzo duży basen w ogóle tam bardzo ładnie nowy dom itp rzeczy. Ma też kurki, jajka jedzą nawet sprzedają ale kurki mają u nich dożywocie. Ma też kaczkę która chodzi ale jej nigdy nie zabiją. Mieli tak dla fantazji dwa kucyki ale już je sprzedali bo za dużo problemów z nimi było. Mam gdzieś zdjęcia z jej obejścia.
jasia0245 pisze:Mają kurnik, swój wybieg, teren ogrodzony, dostają zboże i to co kurka jeść powinna i co najważniejsze u nich mają dożywocie.![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 30 gości