Moderator: Estraven
zoyabea pisze:Never pisze:MalgosiaZ pisze:
Osobiście wczoraj zabrałam z A1 klatkę (akurat było mało kociąt do adopcji)i przeniosłam jeden miot z transportera.
.
a to mnie zainteresowało. Kto protestował? Na A 1 wreszcie jest tak ze nie trzeba się wstydzic brudnych wielkich transporterów w których w wyzłobieniach pływały kupy chyba z początku roku![]()
Mam zasadnicze pytanie - w schronisku są nowe klomby, rabatki, posadzono drzewka ktore pieczołowicie podlewał pracownik dzisiaj.
A nie ma komu myć klatek no i w ogóle zamiast klatek są stare rzęchy. Czy to są wydatki z innych funduszy? czy też moze osoby odpowiedzialne za planowanie zakupów nie zdają sobie sprawy z tego w czym siedzą kociaki? Bo jeśli nie wiedzą, to może po prostu warto pokazać? co o tym sądzicie?
protest dotyczyl jednej klatki, która wdg pracownika bylaby trudna do sprzatania ulozona w dany sposob.
Wiem, że dr. Kaszuba zgłaszał zapotrzebowanie na klatki - ale chyba nic z tego nie wynikneło.
A te nowe kwiatki, schodki i kląby to porażka....
Never pisze:dla Lindy skoczyła się juz karma dla alergików - nie ma jej w schronisku i nie będzie zapewne jesli kto prywatnie nie kupi.
Kasia - takie klatki mozna łatwo złozyc i zalac virkonem - moze jak będą takie walizkowe ktos się zajmnie szorowaniem wreszcie. myje sie też prety łatwo - gąbka albo szczotka po złożeniu bardzo wygodnie się to czysci.
Masz lepszy pomysł - proszę podaj. Mnie w tym momencie interesują kocięta ktore masowo padają w tym syfie i robię co mogę zeby było lepiej.
W ostatniej sali na A2 - tej po lewej jest młodziutki biały kociak - nie je. jest też młody kot ślepy - nie je, jest bardzo wystraszony, długo tam nie pociągnie żaden z nich
MalgosiaZ pisze:Linda potrzebuje jedzenia dla alergików ( i nie tylko ona ) , śliczna szylkretka karmy nerkowej.
Maluszki chętnie zjedzą pyszne paszteciki .Nie ma suchego dla kociąt.
Jak zawsze z radością przyjmę każdą nawet najmniejszą ilość . Sami wiecie ,że z tych drobiazgów zbiera się ogromna ilość . Niech w ten weekend kotki małe i duże jedzą samo dobre do syta.
PODZIEL SIĘ Z PALUSZKIEM !!!
bubula pisze:Mam złe wieści dotyczące persika. Wczoraj odszedł
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], nfd i 560 gości