Moderator: Estraven
psiama pisze:Ani, a co obserwujesz z CBE+ ?
Ja kupuje najwieksze paki od lat 2x40L i nie widze na razie pogorszenia, ale nie spłukuję tylko wywalam.
psiama pisze:O kurcze to nie dobrze, bo ja nie znam alternatywy w tej samej lub zblizonej cenie ...![]()
Sa jakieś tam ekologiczne drewniane ale w maleńkich opakowaniach i duzo drożdze, widziałam na zoo+, nie pamiętam nazwy.
U mnie wciąż kulki trzymające sie całości (na 4 kotach mam porównanie). ALE zauwazyłam sporadycznie, że moja kocica-pęcherzowiec robiąca czasem małe sioo w związku ze stanem zapalnym, który wiadomo powraca, robi wtedy takie bardzie sypkie sioo nie trzymające zwartej formy. I tylko jej siooo takie jest reszta to bryły zwarte. Jedna moja produktuje głazy wielkości dwóch pięści więc mam porównanie. Moje wory sa na rynek niemiecki bez polskich opisów i paczka nadawana jest w Nemecko. Jakie Ty masz, polskie, niemieckie ? Może tu pies pogrzebany ??? (skąd się wzięło to powiedzenie ... ).
Pasibrzucha pisze:Babeczki, czy ktoś ma informację, co z Kośką u jasdorka? Pochorowała się kocina w zeszłym tygodniu bardzo, od dłuższego czasu nie ma na ten temat żadnych wieści, martwię się okropnie...
psiama pisze:Nic nie wiemFaktycznie pisała, że Kośkę coś dopadło. Może któraś ma fon i może SMSa kontrolnego wyprodukować
![]()

Stand By Mejasdor pisze:Nie zdążyłam zagłosować, ale ten mój głos i tak nie miałby większego znaczenia .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kitiuszka, Paula05 i 57 gości