aange pisze:
teraz wróbleke może robic dyżury więc można do niej zadzwonic - ja niestety nie spisałam do niej numeru tel
Ja też nie mam niestety. Nie chciałabym przychodzić na marne jutro.. Czy ktoś kto ma numer mógłby przedzwonić do niej?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aange pisze:
teraz wróbleke może robic dyżury więc można do niej zadzwonic - ja niestety nie spisałam do niej numeru tel
Kasia89 pisze:aange pisze:
Ja też nie mam niestety. Nie chciałabym przychodzić na marne jutro.. Czy ktoś kto ma numer mógłby przedzwonić do niej?
mar_tika pisze:Dziękuję BOna,ma nadzieję że nikomu nie będzie przeszkadał wór.W niedzielę zniknie z przedsionka
Marta dzwonila do mnie w spr karmy.Pomyślałam że skono Nono nie je więc może ma nadżerki które sprawiaja mu ból.Więc opcja podawania małej ilości karmy mokrej i zachęcenie go do zjedzenia czegokolwiek jest dobra.
Nie mam pojecia co za karme dostaja maluchy,ale łysienie u Nono obstawiałam kilka posóów wyżej jako alergię lub gronkowca.Może warto zobaczyć jaki jest jej skład .Może ma za dużo białka zwierzęcego w skladzie ,a NOno to delikutas?
Jezeli chodzi o trawkę to chyba jednak będzie na schodach.Ta guma pęka nawet w kociarni na tym schodku wew,ale to wszystko do ustalenia ,oczywiście moge ją wywieźć do garażu
aange pisze:mar_tika pisze:Dziękuję BOna,ma nadzieję że nikomu nie będzie przeszkadał wór.W niedzielę zniknie z przedsionka
Marta dzwonila do mnie w spr karmy.Pomyślałam że skono Nono nie je więc może ma nadżerki które sprawiaja mu ból.Więc opcja podawania małej ilości karmy mokrej i zachęcenie go do zjedzenia czegokolwiek jest dobra.
Nie mam pojecia co za karme dostaja maluchy,ale łysienie u Nono obstawiałam kilka posóów wyżej jako alergię lub gronkowca.Może warto zobaczyć jaki jest jej skład .Może ma za dużo białka zwierzęcego w skladzie ,a NOno to delikutas?
Jezeli chodzi o trawkę to chyba jednak będzie na schodach.Ta guma pęka nawet w kociarni na tym schodku wew,ale to wszystko do ustalenia ,oczywiście moge ją wywieźć do garażu
dostawały chyba purinę- Wiiwii i Baśka będą wiedziały dokładnie
Nono można podawać na spodeczku tez ta pastę z witaminami
guma chyba nie pęka - przypuszcam że to efekt zbyt grubo małożonej warstwy i chodzenia po niej jak nie doschła- na przedsionku te kawałki odchodzące to po naszym (ja + Basia) wychodzeniu w sobotę
się okaże pewnie jak Bubor zawita na kociarnię, bo ja nigdy nie miałam styku z tą gumą i nie wiem czy przed malowaniem nie trzeba było wymyć dokładnie powierzchni a Basia tylko zmiotła
mar_tika pisze:Kasia89 pisze:aange pisze:
Napisałam eskę do P.Ewy i czekam na odpowiedź
edit:jutro p.Ewa nie może ,ale w piątek rano(bo też dyżur nie obstawiony) będzieTo Kasiu jak możesz prosze podjedź na kociarnię ,nie ważne o której godz byle kociaki dostały leki i jedzonko.Jutro marta jest dopiero o 18:30 i ma adopcję
mar_tika pisze:Ja się kompletnie na sprawach remontowych nie znam więc czekam na opinię fachowca
aange pisze:mar_tika pisze:Ja się kompletnie na sprawach remontowych nie znam więc czekam na opinię fachowca
ja nie pamiętam nazwy tego czegoś, bo bym poczytała na necie
w sobotę ja montowałam półki a Basia malowała i myślałam że wie co robi. Dopiero teraz myśle że trzeba było wymyć to porządnie przez malowaniem
w czwartek ma Bono iść a w poniedziałek Izi
Kasia89 pisze:aange pisze:mar_tika pisze:Ja się kompletnie na sprawach remontowych nie znam więc czekam na opinię fachowca
w sobotę ja montowałam półki a Basia malowała i myślałam że wie co robi. Dopiero teraz myśle że trzeba było wymyć to porządnie przez malowaniem
![]()
![]()
![]()
Cieszę się, że moje reklamowanie coś dało nareszcieJednak uporczywe podrzucanie ogłoszeń działa
![]()
Bono został znaleziony na tablicy zapewne, bo był tam ostatnio klikany i ktoś 2 razy odsłaniał numer. Czyli jak widać tablica górą
herzpl pisze:Kasia89 pisze:aange pisze:mar_tika pisze:Ja się kompletnie na sprawach remontowych nie znam więc czekam na opinię fachowca
![]()
![]()
![]()
Cieszę się, że moje reklamowanie coś dało nareszcieJednak uporczywe podrzucanie ogłoszeń działa
![]()
Bono został znaleziony na tablicy zapewne, bo był tam ostatnio klikany i ktoś 2 razy odsłaniał numer. Czyli jak widać tablica górą
kurcze a ja glutka ogloszenie juz trzy razy odswierzalam i nic nikt nie dzwoni
Kasia89 pisze:herzpl pisze:Kasia89 pisze:aange pisze:mar_tika pisze:Ja się kompletnie na sprawach remontowych nie znam więc czekam na opinię fachowca
![]()
![]()
![]()
![]()
kurcze a ja glutka ogloszenie juz trzy razy odswierzalam i nic nikt nie dzwoni
Glutek niestety ma mniejsze szanse z racji wieku i stanu zdrowiaAle trzeba próbować i mieć nadzieję
![]()
A na tablicy można odświeżać? Bo ja w sumie zawsze usuwam i dodaję nowe. Chodzi mi o tablica.pl (jest jeszcze tablica.com). W każdym razie 1 ogłoszenie=1 minuta więc nie zajmuje to dużo czasu. A na tablicy dość szybko koty spadają, bo dużo ogłoszeń jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 647 gości