Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Ja w tym tygodniu przerzucę do garażu.Kraty,szyby ,stojak i lampę .Będzie mniej gratów.
Czy mam coś jeszcze zabrać?
Bona44 pisze:mar_tika pisze:Ja w tym tygodniu przerzucę do garażu.Kraty,szyby ,stojak i lampę .Będzie mniej gratów.
Czy mam coś jeszcze zabrać?
Mam 1 wór szmat daj znać gdzie zostawić
MIKUŚ pisze:DYŻURY:
01.10 /pon/ Pulpetia Angie
02.10 /wt/Herz victor
03.10 /śr/............SYLWIA
04.10 /czw/Herz .HIDI
05.10 /pt/ ............ victor
06.10 /sb/ Kasia89 LadyStardust
07.10 /ndz/ Evik75 Pulpetia
herzpl pisze:dopiero teraz mam chwile na kompa ale widze ze to co chce piosac to nic nowego bonifacy dalej biegunka i woliera tez maluchow kupal lepszy taki gliniasty, nono siedzial jak weszlam a potem zakopal sie w koc ale mokre jadl wlasnie mi sie przypomnialo iz nieodnotowalam otwarcia "puszeczki" dla maluchowreszta w "lodowce".bonifacy wczorajszego mokrego prawie nie ruszyl ale pszy mnie jadl.zanioslam dzis na kociarnie patyczki po glucie .a joko ma biegunke i walerka chyba tez.dwum maluchom wsypalam suche do wiszacej miski bo wszystko wywalily
![]()
noi po wejsciu doznalam pozytywnego szoku jak tam ladnie i pachnie,czapki z glow dla wszystkich ktorzy sie do tego przyczynili
genialny pomysl z polkami miedzy boksami ale sie przydaja przy sprzataniu
aange pisze:herzpl pisze:dopiero teraz mam chwile na kompa ale widze ze to co chce piosac to nic nowego bonifacy dalej biegunka i woliera tez maluchow kupal lepszy taki gliniasty, nono siedzial jak weszlam a potem zakopal sie w koc ale mokre jadl wlasnie mi sie przypomnialo iz nieodnotowalam otwarcia "puszeczki" dla maluchowreszta w "lodowce".bonifacy wczorajszego mokrego prawie nie ruszyl ale pszy mnie jadl.zanioslam dzis na kociarnie patyczki po glucie .a joko ma biegunke i walerka chyba tez.dwum maluchom wsypalam suche do wiszacej miski bo wszystko wywalily
![]()
noi po wejsciu doznalam pozytywnego szoku jak tam ladnie i pachnie,czapki z glow dla wszystkich ktorzy sie do tego przyczynili
genialny pomysl z polkami miedzy boksami ale sie przydaja przy sprzataniu
maluchy maja dostawać TYLKO suche
immunodol albo rosto do pyska albo roszpuszczone w małej ilości wody przez strzykawkę
teraz wróbleke może robic dyżury więc można do niej zadzwonic - ja niestety nie spisałam do niej numeru tel
herzpl pisze:wlasnie mi sie przypomnialo iz nieodnotowalam otwarcia "puszeczki" dla maluchowreszta w "lodowce".
aange pisze:herzpl pisze:wlasnie mi sie przypomnialo iz nieodnotowalam otwarcia "puszeczki" dla maluchowreszta w "lodowce".
czyli kto dostał żarcie z "puszeczki dla malchów"?
aange pisze:jak tylko nono i Bonifacy to wszystko ok
Maluchy będą musiały miec zmienioną diete, bo ta rana Nono to niby alergia na jedzenie i Pafnucemu podobno też się ranka robi.
Więcej szczegółów poda Dagmara i pewnie Mikuś
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot] i 690 gości