pozytywka pisze:dzięki kasumi, Kobrę już można usunąć z ogłoszeń
miałam nadzieję, że Leon zostanie u państwa z pieskiem
a dzisiaj dzwonił ktoś o obydwa kociaki, podałam numer kasumi, nie wiem z jakim efektem
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pozytywka pisze:dzięki kasumi, Kobrę już można usunąć z ogłoszeń
miałam nadzieję, że Leon zostanie u państwa z pieskiem
miszelina pisze:Dobrze czytasz, razem z Sigmą
miszelina pisze:Dojechały też 4 eksmitki: cudny wielki Tristan, nieśmiała Saga, Izolda oraz Oskar. Przy tej ilości nowych futer nawet Mila dała za wygraną.
annakreft pisze:W kociarni słychać trochę burczenia - burczy Bagheera na nowe koty które siedzą na jej rurze - Oskar albo na jej posłanku - Izolda i ona się biedna zdenerwowana trochę miota bo nie wie gdzie ma iść. Oczywiście burczy Milusia bo juz wyszła z szoku i nie podoba jej się że Tristan stoi pod drzwiami, naskoczyła też na malucha jak po ucieczce na kwarantannę i awanturze pod tytułem "ja nie wracam" wróciła do catroomu- oj bardzo się nie lubimy... Saga i Oskar chowają się i boją, Tristan i Izolda zwiedzają.
Julka miała w klatce małego pawika, jej malpasta na stole.
wasza asia pisze:miszelina pisze:Dobrze czytasz, razem z Sigmą
O, jak dobrze, że wreszcie im się udało. I to do wspólnego domu... Trochę co prawda musiały czekać, ale warto było. Kiedy idą?
miszelina pisze:Dojechały też 4 eksmitki: cudny wielki Tristan, nieśmiała Saga, Izolda oraz Oskar. Przy tej ilości nowych futer nawet Mila dała za wygraną.
miszelina pisze:A któreż to koty (poza Kubą) siedziały na kolanach? Ciekawam strasznie
wasza asia pisze:miszelina pisze:A któreż to koty (poza Kubą) siedziały na kolanach? Ciekawam strasznie
Maluszki, Cezar i... Kamyk(naprawdę).
kasumi pisze:Czy mógłby ktoś przewieźć Lucy do Huty w celu wypuszczenia w najbliższym czasie oraz przy okazji odebrać od Pozytywki nasze klatki i zwrócić jej transporter? Ja miałam na dziś transport, ale moje klucze na kociarnię "gdzieś są, lecz nie wiadomo gdzie"
kasumi pisze:No tak, brawa dla mnie![]()
Odebrać będę mogła gdzieś dopiero w czwartek lub piątek, kiedy jesteście w te dni rano i wieczorem? Choć może do tego czasu dałby ktoś z Was radę pojechać z kotką?
Użytkownicy przeglądający ten dział: moniczka102, noora i 738 gości