Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 02, 2012 10:38 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Super dziewczyny ja też odsłuchom w domu. Widziałam projekt ale nie zabardzo jaki będzie koszt. Trzymam kciuki za powodzenie akcji.

korbacz9

Od: Czw maja 31, 2012 20:38

Post » Wto paź 02, 2012 10:52 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Skopiowałam z innego wątku
Jestem na etapie szukania wykonawcy. Jedna z osób przejrzała projekt, według niej sam koszt wykonania to 6 tysięcy + 10 tysięcy materiały, tylko nie wiadomo czy podejmie się wykonania.
joanna3113

Post » Wto paź 02, 2012 11:00 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Julia jak byś zdobyła jakieś materiały to daj znać, żebyśmy się nie dublowały.
joanna3113

Post » Wto paź 02, 2012 11:42 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Na razie mam 3 okna 60x60, za 2 tyg. będą w produkcji.
Właśnie wróciłam z hurtowni bud., przyłączy sięna pewno, tylko na spokojnie musi przemyśleć co dorzuci. jak będę wiedziała, dam znać :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto paź 02, 2012 12:09 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Dziewczyny nabiorą takiej wprawy, że zbudują nową kociarnię :ok: :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto paź 02, 2012 12:19 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

alab108 pisze:Dziewczyny nabiorą takiej wprawy, że zbudują nową kociarnię :ok: :P

Alu w tej chwili budujemy dwie, kociarnie. :mrgreen:
joanna3113

Post » Wto paź 02, 2012 14:04 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

joanna3113 pisze:Julia jak byś zdobyła jakieś materiały to daj znać, żebyśmy się nie dublowały.

Joanno, nie wiem czy już pisałam wcześniej, ale jeśli znajdziesz jakąś firmę, która wspomoże materiałami czy też robotą, to oczywiście dorzucę na plakat logo tejże firmy. Nawet, jeśli dojdzie w trakcie akcji - wtedy podmienimy plakat na aktualny, ze wszystkimi kolejnymi logami ;)
A po całej akcji oczywiście wręczymy podziękowania.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Wto paź 02, 2012 15:00 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Brawo dziewczyny! Jesteście niesamowite! Ja bym prosiła może plakaty o kociarni i zbiórce karmy to rozwieszę w szkółce i może porozmawiam z samorządem o jakiejś bardziej zorganizowanej akcji.
Jeśli chodzi o żwirek to kiedyś w schronie używali trocin które dostawali z tartaków. Nie wiecie czy teraz nie mają czy nie chcą używać?

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Wto paź 02, 2012 16:40 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nie wiem jak jest z trocinami :/

Wat, tutaj do pobrania plakat o zbiórce karmy: http://dl.dropbox.com/u/104046683/schronisko%20sz-tno/info.jpg

Wieczorem dam plakat o zbiórce na kociarnię, dopracuję jeszcze tylko loga partnerów akcji (jedno muszę przerobić) :wink:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto paź 02, 2012 16:45 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:
joanna3113 pisze:Julia jak byś zdobyła jakieś materiały to daj znać, żebyśmy się nie dublowały.

Joanno, nie wiem czy już pisałam wcześniej, ale jeśli znajdziesz jakąś firmę, która wspomoże materiałami czy też robotą, to oczywiście dorzucę na plakat logo tejże firmy. Nawet, jeśli dojdzie w trakcie akcji - wtedy podmienimy plakat na aktualny, ze wszystkimi kolejnymi logami ;)
A po całej akcji oczywiście wręczymy podziękowania.

Fajny pomysł, powiem potencjalnym darczyńcom.
joanna3113

Post » Wto paź 02, 2012 18:15 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Plakat o zbiórce na kociarnię do pobrania :wink:
http://dl.dropbox.com/u/104046683/schronisko%20sz-tno/kwarantanna.jpg

Jeśli ktoś chce plakaty (o karmie albo kociarni) do druku w większej rozdzielczości i innym formacie, dajcie znać :wink:

Mam tylko prośbę odnośnie tego plakatu: nie zamieszczajcie go jeszcze w necie. Na plakacie jest podane info, że można wpłacać pieniądze za pomocą PayPal. Ale dziś nie mogłam jeszcze konta PayPal zweryfikować (kto ma PayPal wie, że trzeba odczekać kilka dni na 2 wpłaty na konto a potem te kwoty przesłać mailem... nie będę tu tłumaczyć o co chodzi, bo to właściwie nieistotne :) )
Mam nadzieję, że jutro weryfikacja będzie możliwa.

Poza tym trzeba więcej informacji napisać na stronie schroniska. Takich informacji, których nie zmieściłam już na plakacie (i tak za dużo tekstu tam jest moim zdaniem - taki jest... hmmm... nieczytelny :oops: )

A może ktoś ma możliwość druku większej ilości tych plakatów w kolorze? Bo w UM nie wiem czy mi wydrukują :|

No i jeszcze ostatnie chwile są na poprawki do plakatu: bardzo proszę o sugestie!!!
Loga darczyńców, jak pisałam, można dostawić w każdej chwili, ale jeśli uważacie, że coś w tym plakacie trzeba zmienić, to piszcie. Mi już głowa pęka od robienia go... totalną pustkę mam w głowie :roll:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto paź 02, 2012 18:41 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Dziewczyny, a może Banki zainteresować, może sypną kasą jak ich umieścicie na plakacie i wręczycie podziękowania :)
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto paź 02, 2012 19:41 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

alab108 pisze:Dziewczyny, a może Banki zainteresować, może sypną kasą jak ich umieścicie na plakacie i wręczycie podziękowania :)

jeżeli mogę coś podpowiedzieć... banki i firmy finansowe mają gdzieś schroniska, bo dla nich to żadna reklama (inna branża)
Może lepiej wysłać listy do producentów karmy, lokalnych wetów i sklepów zoo? Dla nich napis "sponsorem kociarni jest firma...." może stanowić reklamę.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto paź 02, 2012 20:20 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:Plakat o zbiórce na kociarnię do pobrania :wink:
http://dl.dropbox.com/u/104046683/schronisko%20sz-tno/kwarantanna.jpg

Jeśli ktoś chce plakaty (o karmie albo kociarni) do druku w większej rozdzielczości i innym formacie, dajcie znać :wink:

Mam tylko prośbę odnośnie tego plakatu: nie zamieszczajcie go jeszcze w necie. Na plakacie jest podane info, że można wpłacać pieniądze za pomocą PayPal. Ale dziś nie mogłam jeszcze konta PayPal zweryfikować (kto ma PayPal wie, że trzeba odczekać kilka dni na 2 wpłaty na konto a potem te kwoty przesłać mailem... nie będę tu tłumaczyć o co chodzi, bo to właściwie nieistotne :) )
Mam nadzieję, że jutro weryfikacja będzie możliwa.

Poza tym trzeba więcej informacji napisać na stronie schroniska. Takich informacji, których nie zmieściłam już na plakacie (i tak za dużo tekstu tam jest moim zdaniem - taki jest... hmmm... nieczytelny :oops: )

A może ktoś ma możliwość druku większej ilości tych plakatów w kolorze? Bo w UM nie wiem czy mi wydrukują :|
Julia ja jak zwykle mam problem :oops: nie umiem tego wydrukować, kopiuję, ale jak przenoszę to mi się nie otwiera.
No i jeszcze ostatnie chwile są na poprawki do plakatu: bardzo proszę o sugestie!!!
Loga darczyńców, jak pisałam, można dostawić w każdej chwili, ale jeśli uważacie, że coś w tym plakacie trzeba zmienić, to piszcie. Mi już głowa pęka od robienia go... totalną pustkę mam w głowie :roll:
joanna3113

Post » Wto paź 02, 2012 20:31 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Joanno, a spróbuj (jak już otworzysz zdjęcie) kliknąć na nie prawym przyciskiem myszy i zapisać je na pulpicie. A potem drukować z pulpitu.
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

[poprzednia][następna]