Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Dziewczyny nabiorą takiej wprawy, że zbudują nową kociarnię![]()
joanna3113 pisze:Julia jak byś zdobyła jakieś materiały to daj znać, żebyśmy się nie dublowały.
Nowa_Sztno pisze:joanna3113 pisze:Julia jak byś zdobyła jakieś materiały to daj znać, żebyśmy się nie dublowały.
Joanno, nie wiem czy już pisałam wcześniej, ale jeśli znajdziesz jakąś firmę, która wspomoże materiałami czy też robotą, to oczywiście dorzucę na plakat logo tejże firmy. Nawet, jeśli dojdzie w trakcie akcji - wtedy podmienimy plakat na aktualny, ze wszystkimi kolejnymi logami
A po całej akcji oczywiście wręczymy podziękowania.
alab108 pisze:Dziewczyny, a może Banki zainteresować, może sypną kasą jak ich umieścicie na plakacie i wręczycie podziękowania
Nowa_Sztno pisze:Plakat o zbiórce na kociarnię do pobrania
http://dl.dropbox.com/u/104046683/schronisko%20sz-tno/kwarantanna.jpg
Jeśli ktoś chce plakaty (o karmie albo kociarni) do druku w większej rozdzielczości i innym formacie, dajcie znać![]()
Mam tylko prośbę odnośnie tego plakatu: nie zamieszczajcie go jeszcze w necie. Na plakacie jest podane info, że można wpłacać pieniądze za pomocą PayPal. Ale dziś nie mogłam jeszcze konta PayPal zweryfikować (kto ma PayPal wie, że trzeba odczekać kilka dni na 2 wpłaty na konto a potem te kwoty przesłać mailem... nie będę tu tłumaczyć o co chodzi, bo to właściwie nieistotne)
Mam nadzieję, że jutro weryfikacja będzie możliwa.
Poza tym trzeba więcej informacji napisać na stronie schroniska. Takich informacji, których nie zmieściłam już na plakacie (i tak za dużo tekstu tam jest moim zdaniem - taki jest... hmmm... nieczytelny)
A może ktoś ma możliwość druku większej ilości tych plakatów w kolorze? Bo w UM nie wiem czy mi wydrukują![]()
Julia ja jak zwykle mam problemnie umiem tego wydrukować, kopiuję, ale jak przenoszę to mi się nie otwiera.
No i jeszcze ostatnie chwile są na poprawki do plakatu: bardzo proszę o sugestie!!!
Loga darczyńców, jak pisałam, można dostawić w każdej chwili, ale jeśli uważacie, że coś w tym plakacie trzeba zmienić, to piszcie. Mi już głowa pęka od robienia go... totalną pustkę mam w głowie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 60 gości