Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
herzpl pisze:czy wariaty byly przez chwile na kociarnisiostra mowi ze trzepia uszami i sie drapia
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:czy wariaty byly przez chwile na kociarnisiostra mowi ze trzepia uszami i sie drapia
Nie nie były. Od razu przerzuciłyśmy je z mar_tiką do Doroty![]()
Herz dzięki za próby z Glutem. Nie przejmuj się, będzie dobrze.
Jutro mam dzień świra - milion telefonów do wykonanania, inaguracja etc a potem do pracy (mam nowy system i dostaje korby). Ale to nic
Pulpetia pisze:Basia przecież mówiłaś że łezka nie jedzie do weta nawet na konrole przecież pytałam a jak jedzie to z kim i o której???
mar_tika pisze:Zdjęcia rewelacyjneAlina będziemy bardzo wdzięczne za zdjęcia Florka i Bercika.Chłopaki nie nadają się na plener ponieważ dostają na dworze ataku paniki.Nie wiem jak Bella i Mirra ,one niby były wolnożyjące ale... Florek i Bercik też
![]()
Kiedy zamierzasz nas odwiedzić ?Chętnie przyjżę się twojej pracy i pomogę
aange pisze:wczoraj wieczorem Nono nie wyglądal zbyt ciekawie i nic nie jadł- mam nadzieje że to kryzysowy dzień a nie...
Chyba kociaste "trawią" dzień rozpieszczania jakim była sobota (mokre +kiełbaski) i za woliera trochę biegunki, Bonifacy na biegunkę, HOuston i Flo tez biegunka
Pani od Józi zwróciła nam leki: dalacin C, ketokonazol i Gentamycyne+cyklosporynę więc mamy to na kociarni - jakby któryś z kotów miał przepisane te leki to nie trzeba będzie wykupowac od razu recepty
Przyniosłam whiskasową torebkę suchego dla juniorów i saszetki -pośredni dar od p. Bożeny
Na boksie 6 przypięłam kartkę gdzie nalezy wpisywać której nocy która z naszych Agresorek znajduje się w boksie- żeby byly sprawiedliwie na zmianę "więzione"
jak tylko Gutek trafi na kociarnię prosze o info na forum jakie/kiedy leki przyjmuje
Prosimy żeby nie kłaść ŻADNYCH koców, ręczników i legowisk(oprócz 1dnego dyżurnego dla Walerki/Yoko) na pokojach, bo potem nie wiadomo czy to jest czyste i trzeba dać nad boksy czy ma iśc do prania i powinno wylądować w brudowniku
Kasia89 pisze:Ale co z rzeczami, które były w przedsionku, żeby się wysuszyć, a potem wracają, w sensie, że można je użyć ponownie, ale w sumie są "używane", czyli lepiej byłby ich nie kłaść na górze razem z czystymi.Ja uznałam że to co leżało na transporterach to są właśnie takie rzeczy, które można jeszcze użyć.
Co do agresorów to dobry pomysł, żadna nie będzie bardziej poszkodowana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 792 gości