Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Rysio ma nas wszystkich w... nie powiem gdzie
Inka
kwinta pisze:Oj Rysiu, Rysiu zapracowani jesteście oboje z Dużą okropnie, a dzisiaj jest niedziela i trzeba do góry brzuchem trochę poleżeć i odpocząć![]()
![]()
To odpoczywanie jest bardzo wskazane, bo od jutra znowu do roboty .....![]()
I to przez długie pięć dni ....![]()
Dobrego poniedziałku Asiu i Rysiu ....![]()
juana pisze:MaryLux pisze:Rysio ma nas wszystkich w... nie powiem gdzie
Inka
A nieprawdaJa Was koooofam
![]()
Tylko Duża robi sobie pracownię w innym pokoju i bałagan we wszystkich innych przy okazji. No i ja jej pomagam to ogarnąć, no. Dzisiaj na ten przykład pomagałem ciągnąć i pchać to wielką maszynę i ciąć firanki. Ale najpierw pomagałem wybrać firankę
![]()
. I tylko coś tam czasem sobie gadała żeby nie przeszkadzać. No i jeszcze walczyłem z pianą z wanny bo jak goopia weszła do wody, to położyła takie wielkie coś z piany na brzegu.
Rychosław
Earthsea pisze:Dzień dobry, cześć i czołem!
Dawno tu nie pisałam (choć czytam regularnie of kors), ale nie znaczy to, że próżnowałamTuzaglądaczom, którzy mej persony nie kojarzą, wyjaśniam, żem w cywilu osobista siostra juany i chrzestna miłościwie nam tu panującego Rychosława
I co istotne, dotąd niezakocona
![]()
Ale... to się wkrótce zmieni![]()
Pod koniec listopada zamieszka z nami kocia dziewczynka![]()
I Rysio będzie miał tym sposobem kuzynkę, he he.
Kiedy wyobrażałam sobie tę chwilę, kiedy usłyszę od małża "tak dla kota", sądziłam, że będę skakać z radości, a tymczasem... dopadły mnie wątpliwości jak nie przymierzając młodą matkę przed porodem - czy sobie poradzę z maluchem, czy będzie zdrowy, jak urządzić mieszkanie tak, by wszystkim było wygodnie, itp. itd...
Nawet nie wiem dokładnie, jak ta mała wygląda (podobno jest jasna i być może będzie podobna do syjama, bo wśród przodków takowego ma) - usłyszałam w pracy, że koleżanka szuka domów dla 3 kociaków (koteczka i 2 chłopaków), i poczułam ZEW NATURYMałża urabiałam w sposób nieprzerwany od dawna, ale na wieść o maluchach pomyślałam, że teraz albo nigdy. I już
![]()
Pytań technicznych mam mnóstwo, ale od czego ma się osobistą konsultantkę z osobistym asystentem![]()
No i forum, żeby nie było![]()
Na razie mam w domu jeszcze większą rozwałkę niż juana, ale jak skończę, niezwłocznie rozpoczynam przygotowania na przyjęcie dziewuszki![]()
Myszolandii i Myszce dziękuję, czułam wasze mentalne wsparcie w tej sprawie![]()
Myślę, że Ryś nie będzie miał nic przeciwko gościnnym występom kuzyneczki na tym wątku
Earthsea pisze:Dzień dobry, cześć i czołem!
Dawno tu nie pisałam (choć czytam regularnie of kors), ale nie znaczy to, że próżnowałamTuzaglądaczom, którzy mej persony nie kojarzą, wyjaśniam, żem w cywilu osobista siostra juany i chrzestna miłościwie nam tu panującego Rychosława
I co istotne, dotąd niezakocona
![]()
Ale... to się wkrótce zmieni![]()
Pod koniec listopada zamieszka z nami kocia dziewczynka![]()
I Rysio będzie miał tym sposobem kuzynkę, he he.
Kiedy wyobrażałam sobie tę chwilę, kiedy usłyszę od małża "tak dla kota", sądziłam, że będę skakać z radości, a tymczasem... dopadły mnie wątpliwości jak nie przymierzając młodą matkę przed porodem - czy sobie poradzę z maluchem, czy będzie zdrowy, jak urządzić mieszkanie tak, by wszystkim było wygodnie, itp. itd...
Nawet nie wiem dokładnie, jak ta mała wygląda (podobno jest jasna i być może będzie podobna do syjama, bo wśród przodków takowego ma) - usłyszałam w pracy, że koleżanka szuka domów dla 3 kociaków (koteczka i 2 chłopaków), i poczułam ZEW NATURYMałża urabiałam w sposób nieprzerwany od dawna, ale na wieść o maluchach pomyślałam, że teraz albo nigdy. I już
![]()
Pytań technicznych mam mnóstwo, ale od czego ma się osobistą konsultantkę z osobistym asystentem![]()
No i forum, żeby nie było![]()
Na razie mam w domu jeszcze większą rozwałkę niż juana, ale jak skończę, niezwłocznie rozpoczynam przygotowania na przyjęcie dziewuszki![]()
Myszolandii i Myszce dziękuję, czułam wasze mentalne wsparcie w tej sprawie![]()
Myślę, że Ryś nie będzie miał nic przeciwko gościnnym występom kuzyneczki na tym wątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości