ale to dorosły kot??? tak myślałam, że z 4 razy dziennie maluchy powinny jeść+suche cały czas w misce a potem to się stopniowo częstotliwość do 2(?) razy dziennie zmniejsza...Lilka Mrau pisze:agaga21 pisze:dziękuję, dziękuję kochane kociary:)
powiedzcie mi proszę jak często karmić maluchy? pierwszy tydzień dawałam im jeść co chwilę, by odzyskały siły ale teraz chyba trzeba jakoś unormować. kupek dziennie jest kilka, siuśków też. nie wiem czy ich nie przekarmiam.
a dzisiaj najpierw pozwoliłam kotom się wybawić w salonie, poszalały z godzinkę jak psy były w ogrodzie, potem zaniosłam maluchy do łazienki, by się mogły załatwić i wyciszyć a potem przyniosłam je w transporterze, włożyłam do klatki i wpuściłam psy. koty poszły spać a psy powęszyły i...tez poszły spać(albo przynajmniej udawały, że śpią
)
Ja sie ogolnie nie znam za bardzo ...jak wzielismy Złosia to dostawał jeść kilka razy dziennie ..w sumie to tak po każdej drzemce , raz poznym wieczorem jak szlismy spac i pozniej raniutko ok 6-7..a teraz w sumie jest podobnie^^
otworzyłam łazienkę i sobie poszłam. po paru minutach maluchy same zeszły na dół i łobuzują na psim posłaniu