Tymczasy u horacy7. Wizyta PA w Białołęce potrzebna !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 29, 2012 17:03 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Za powodzenie w urabianiu męża :ok: :ok: :ok: :ok:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob wrz 29, 2012 17:23 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Basiu, po długiej przerwie spowodowanej chorobą Alika wreszcie się witam :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob wrz 29, 2012 19:31 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

W tym momencie weszliśmy do domu.
Rubinek jadła i skorzystał z kuwety... W drodze ciężko, niestety bardzo płakał...
Muszę zajać się kocim obrządkiem i naładować telefon żeby zadzwonić do Basi (rozładował mi się w drodze :oops: )
Galopuję.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob wrz 29, 2012 23:27 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

A ja przedstawiam smsy z dsu Rubinka i Bolka:

Bolek lata za Rubinem i próbuje się z nim zaprzyjaxnic. Rubin pozwala na coraz bliższe dystanse ale nadal buczy."

Nagle obaj poszli spac. Bolek się tylko lepiej przesunał żeby lepiej miec na widoku Rubina :)

Siedzą obaj ze mną mimo ze salon był otwarty! :) znowu wstały i Rubin buczy ale siedzą juz prawie obok siebie :) cieszę się, ze są dwa. Bolek wywalczy przyjaźn Rubina..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob wrz 29, 2012 23:55 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Dobrze się zapowiada :)
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie wrz 30, 2012 5:12 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

I będzie dobrze :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie wrz 30, 2012 10:05 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Rubin spał z panią przytulony do niej, a Bolek płakał całą noc.... :roll: teraz się poznają. :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie wrz 30, 2012 10:37 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Boluś pewnie ma lęk separacyjny a Rubin już ma najgorsz stres za sobą. Ze względu na jakiś tajemniczy objazd przed Szczytnem (jadąc do Sczytna nadrobiliśmy 70 km i godzinę drogi, z powrotem nieco krócej, bo już wiedzieliśmy o objeździe, wybraliśmy dłuższą ale pewniejszą drogę) oraz tajemnicze demonstracje w Warszawie (no ja wiem, nie tajemnicze tylko znane, ale zawsze demonstracje, a Rubinek wszak jechał do centrum Warszawy) podróż trwała znacznie dłużej niż ustawa przewiduje.
Rubin rozpaczał przez cała drogę, niesttey, tłukł sie i krzyczał, nie było sposobu, żeby go uspokoić...
a jak już przysnął i nagle się uciszył, to w panice sprawdzałam czy żyje.... :oops:

Musiał być kotmicznie zmęczony...
a Boluś pewnie dopiero w nocy zroientował się, że coś nie halo...
Ale to młodziaki, szybko się przyzwyczają jeśli da im się nieco czasu.

Przepraszam też, że wczoraj nic więcej nie napisałam, ale zadzwoniłam do Basi, oporządziłam kociaste.
Wypuściłam Milę, bo na czas naszej nieobecności była zamknięta w pokoju zakocowanym i zaśpiworowanym. Niestety boję się ją wypuszczać w przestrzeń jak nas nie ma, ze względu na to, że mogłaby spaśc i uderzyc się w czasie ataku. A tak ma swój "miękki" pokoik, gdzie reszta kociarstwa nie wchodzi...

A potem padłam jak norka... i obudziłam się dopiero koło 2 w nocy :oops:

Za kociarstwo :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie wrz 30, 2012 11:37 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Marzenia11 pisze:Rubin spał z panią przytulony do niej, a Bolek płakał całą noc.... :roll: teraz się poznają. :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzeniu jeszcze raz serdecznie dziękuję. :1luvu:
Czyli Rubin w całej okazałości ,pewny siebie maluch z ogromnymi pokładami energii ,kochający człowieka i inne koty .Wczoraj sobie myślałam ,że w nocy na pewno będzie spał z panią ,zastanawiam się czy pani spała bo on głośno mruczy bardzo.Wierzę ,że dzisiaj nie wytrzyma i zaczną się zabawy z Bolkiem bo on uwielbia bawić się z kotami ,potrafił rozruszać nawet Lorda i moją Zosię. :wink: Będzie z nich piękny duet.
Bolek jest troszkę starszy i trudno o drugiego takiego szatanka jak Rubin więc jest mu trudniej ,ale dzisiaj będzie już lepiej ,może zasną przytuleni wszyscy.Marzeniu nie martw się dadzą radę . :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie wrz 30, 2012 11:50 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Ale fajne wieści (oprócz objazdów, demonstracji i "padnięcia" człowieka)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie wrz 30, 2012 15:31 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Zdrówka dla Basi, domków dla kociastych!
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie wrz 30, 2012 18:50 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Po sterydzie czuję się nieco lepiej tylko po jutrze znów go odstawię ?
Obejrzałam dzisiaj kociaste dokładnie i martwi mnie Atomek już wcześniej widziałam ,że miał spuchnięta wargę lecz koleżanka podpowiedziała mi ,że może coś go ukąsiło ,po jakimś czasie zniknęło.Pojawiało się kilka razy i znikało ,teraz znów jest, ta zmiana jest brzydsza i zauważyłam dzisiaj ranę łysą i sączącą przy wibrysach.Czy ktoś spotkał się z takimi objawami?Nie bardzo mam jak z nim pojechać do Olsztyna.Do tego zadzwoniła do mnie kobietka która ma kilka kotów ,ze ktoś podrzucił pod ZUS obok jej domu dwa kociaki 4-5 tygodnie z zaropiałymi oczami.Zginą tam jak nie nadejdzie pomoc ,ja pierwszy raz nie mogę zabrać chorych ,małych kociąt.Może ktoś?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie wrz 30, 2012 18:53 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Basiu, nie dasz rady i wiem jak ciężko tobie z tym.
Ale teraz musisz dbać o siebie.
Może jakiś wet by przylazł na domową do Atomka? Te spuchnięte wargi to pewnie objaw tego co mu teraz wyskoczyło.Moze to pazurek koci towarzysza tak mu dorobił.

Malcom moze wątek założyć? Albo tytuł zmienić?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie wrz 30, 2012 21:38 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Cóż, Basiu, na pewno nie możesz zabrać - ani chorych ani zdrowych kociąt.
Nie jesteś jedyną wolontariuszką w Szczytnie.
odpocznij może choć troszkę, bardzo proszę. Bardzo.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]