<2>Moje wolnozyjące....odeszły blokowe... Szafiś kochana ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 29, 2012 21:39 Re: <2> Czarny...(*)..Ruda Łapa&Bolek i Lolek..Maluszki w dt

Marzenia11 pisze:
ruda32 pisze:Dzisiaj ważny dzień :)
co słychać ?

nie pytaj.
Bolus w dsie.
Pycho drze mordę w transporterze w wannie w mojej łazience. Bure, ok.4 m-cy, zgarnięte wraz z Adamem aburacze ze śmietnika. Jestem totalnie załamana.
Upijam się martini.

upijasz się z rozpaczy za Bolusiem czy z powodu burego
sama czy z Adamem ?
a jak Oczko ?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Sob wrz 29, 2012 21:44 Re: <2> Czarny...(*)..Ruda Łapa&Bolek i Lolek..Maluszki w dt

ruda32 pisze:
Marzenia11 pisze:
co słychać ?

nie pytaj.
Bolus w dsie.
Pycho drze mordę w transporterze w wannie w mojej łazience. Bure, ok.4 m-cy, zgarnięte wraz z Adamem aburacze ze śmietnika. Jestem totalnie załamana.
Upijam się martini.

sama czy z Adamem ?
a jak Oczko ?

z powodu burego - moje stado w stresie, nie wiem co mam z nim zrobic, jak wyłączę z mieszkania łazienkę to się zaczną ekscesy rezydentek (bo już im wyłączyłam kuchnię gdzie siedzi Łapa z Lolkiem).
Adam w domu :mrgreen: siostra mi fundnęła martini więc się upijamy.
I robimy foty małemu.
Oczusia przyszła dzisiaj po tabletkę. Na szczęście byłam w dzień. Ale gdybym siedziała w domu to bym nie widziała tego śmietnika itp. Wściekła jestem na siebie.
Smsy o Bolusiu i Rubinku są ok. Potem napiszę.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob wrz 29, 2012 21:46 Re: <2> Czarny...(*)..Ruda Łapa&Bolek i Lolek..Maluszki w dt

Marzenia11 pisze:
ruda32 pisze:
Marzenia11 pisze:
co słychać ?

nie pytaj.
Bolus w dsie.
Upijam się martini.

sama czy z Adamem ?
a jak Oczko ?

z powodu burego - moje stado w stresie, nie wiem co mam z nim zrobic, jak wyłączę z mieszkania łazienkę to się zaczną ekscesy rezydentek (bo już im wyłączyłam kuchnię gdzie siedzi Łapa z Lolkiem).
Adam w domu :mrgreen: siostra mi fundnęła martini więc się upijamy.
I robimy foty małemu.
Oczusia przyszła dzisiaj po tabletkę. Na szczęście byłam w dzień. Ale gdybym siedziała w domu to bym nie widziała tego śmietnika itp. Wściekła jestem na siebie.
Smsy o Bolusiu i Rubinku są ok. Potem napiszę.

no to na zdrowie :piwa: nawet nie wiem jak smakuje martini :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Sob wrz 29, 2012 22:19 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

a co się tam dzieje? jeszcze jeden nieborak z burasowej paczki?

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Sob wrz 29, 2012 22:21 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

asia2 pisze:a co się tam dzieje? jeszcze jeden nieborak z burasowej paczki?

nie, myślę ze to są wnuki Senioreczki... czyli maluszki jej cróki, którą Senireczka urodziła w tamtym roku.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob wrz 29, 2012 22:22 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Marzenia11 pisze:

nie, myślę ze to są wnuki Senioreczki... czyli maluszki jej cróki, którą Senireczka urodziła w tamtym roku.

a dużo ich może byc jeszcze?

asia2

Post » Sob wrz 29, 2012 22:26 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

asia2 pisze:
Marzenia11 pisze:

a dużo ich może byc jeszcze?

kurfka Asia nie mam bladego pojęcia... jestem wściekła na siebie, ze szłam dzisiaj do sklepu, ze mi się cukier skończył itp. nie wiem, ale na pewno jest ich więcej i myślę ze je matka zjuz zostawiła.

Marzenia11

Post » Sob wrz 29, 2012 22:30 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

masakra. Dobrze że szlaś do sklepu :D

Jak na pijaną , to dobrze sobie radzisz 8) :ryk: . Za mało butelka :D :D :D

asia2

Post » Sob wrz 29, 2012 22:39 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

asia2 pisze:masakra. Dobrze że szlaś do sklepu :D

zawsze tak było - język się plącze, bełkot się wydostaje ale głowa trzeźwo mysląca...
Nie jestem szczęsliwa - w przeciwieństwie do Pycha - super gosc - siedzi w wannie w otwartym transpporterze i patrzy. Zeżarł 200g na jeden posiłek i zrobił kupę w czeluściach podwannowych - jutro posprzatam, trudno.

Marzenia11

Post » Sob wrz 29, 2012 22:40 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Marzenia11 pisze:
asia2 pisze:masakra. Dobrze że szlaś do sklepu :D

zawsze tak było - język się plącze, bełkot się wydostaje ale głowa trzeźwo mysląca...
Nie jestem szczęsliwa - w przeciwieństwie do Pycha - super gosc - siedzi w wannie w otwartym transpporterze i patrzy. Zeżarł 200g na jeden posiłek i zrobił kupę w czeluściach podwannowych - jutro posprzatam, trudno.

no tak nie schylaj się lepiej :ryk:
a robaczków nie widzisz ?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Sob wrz 29, 2012 22:56 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

ja juz prawie nic nie widzę...oprocz kotów... jakoś buro mi bardziej niż było wczoraj.;..

Marzenia11

Post » Sob wrz 29, 2012 23:39 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Wypożyczyć coś rudego?
Marzena spokojnie
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Sob wrz 29, 2012 23:49 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

ruda32 pisze:Wypożyczyć coś rudego?
Marzena spokojnie

nie, dziękuję.

PYCHO :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Nie wrz 30, 2012 7:10 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Piękny jest. Dobrze, że poszłaś do sklepu :D
Jak rano po martini? :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie wrz 30, 2012 7:56 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

To ja jeszcze się jako współłapacz Pychola odezwę ;)

Wlazło toto do części śmietnika dla śmieci gabarytowych i się zaszyło na samym dnie. Generalnie to była wielka, poplątana sterta połamanych mebli, rozbitych telewizorów, desek z wystającymi gwoździami, potłuczonych szyb itp. Jakbyśmy go nie wyciągnęli to pewnie by skończył na coś nadziany, przecięty na pół lub zgnieciony. Do tego podobno to było miejsce bytowania straszliwych szczurów.

Pychol oczywiście siedział cicho, tylko piszczał jak piłka grających dzieci spadała z łoskotem na blaszany dach śmietnika. Dzięki temu mogliśmy go lokalizować.

Wyciąganie odbyło się poprzez bardzo ostrożne wystawianie tych śmieci, jak bierki, żeby wyciągając coś nie spowodować lawiny. Ale się udało. Jak wyciągnęliśmy wszystko to zostało tylko jakieś siedzenie od kanapy, pod którą Pychol się chował. Po postawieniu obok transportera sam do niego wszedł :) Po 10 sekundach namysłu natychmiast spałaszował całą puszeczkę i wylizał tackę do czysta.

Przy okazji byliśmy bacznie obserwowani przez kilkoro grzebaczy śmietnikowych. Chyba myśleli że jesteśmy konkurencją. Jeden zaczął nawet fachowo radzić jak się dowiedział że nas nie interesują śmiecie tylko kot pod nimi.

Generalnie Pychol nie jest dzikim kotem. W ogóle. Widać na zdjęciach :)

Jak dzisiaj (po wymianie Bolka na Pychola i martini)?

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]