Ma problemy z tylnymi łapami

Byłam po drodze w klinice dr Tarki, jeden z tych co mają lepszą opinię. Konsultowałam wyniki z jego córka. Nie będe powtarzać ponad godzinnej rozmowy. Generalnie - renal jest OK, ale może będzie lepszy Trowet renal [RID ?] ma trochę inne składniki i jest o połowę tańszy. Na wątróbkę zrobiła oczy, ale... dr Neska to guru, jednak ..może choć indyczą a nie kurczaczą...
Podała namiar na dr z kliniki Uniwersytetu Przyrodniczego we Wro, która jest dietetykiem.
Zaleciła przynajmniej Lespewet. Nie wiedziała jak odpowiedziec na moje w kółko powtarzane pytanie o potas i sód. Będzie szukać - odpowie mailem. Nie chciała kasy za wizytę.
Kupiłam jedną ! wątróbkę wracając. Oba koty zjadły nawet chetnie po takiej łyżce do herbaty. Morela ok, Migdał zwrócił po 20 min. wszystko co miał w żołądku i jelitach

Revontulet - tak o to mi chodzi z tą sierścią. Wetka też powiedziała, ze Morela ładnie wygląda. FAkt, to białe jest 'gatunkowo' inne niż czarne, również u Migdała, ktory tych załamań ma mało, ale ma. Morela głównie śpi więc moze sobie wygniata to futro. Spróguje poczesać [spróbuję, czyli nie koniecznie skończy sie to sukcesem] i zobaczę czy sie coś zmieni. NIe chcę robić niczego czego nie lubi, póki nie muszę czy też nie jestem pewna co powinnam. Morela ma podobnie - jest puchata, Migdał ma sierść leżącą, taki krecik,ale też nie króciutką.
Migdał w lecie wyglądał czasem tak:

teraz aż tak nie miewa.
Morelka tak:

ale jest bardziej rozczochrana.