Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Axa76 pisze:Czy ktoś się orientuje, czy ten tasiemiec ma wyleźć z kałem,tak jak glista?
No, w kawałkach
Mar-tika, jak Darka? Bo pisałaś, że długo chora, nie dopadł jej przypadkiem jakiś pasożyt?
evik75 pisze:Marta
śliczne maluchy, a skąd je masz?
evik75 pisze:Herzpl, masz z tymi kociastymi urwanie głowy, ale widzę na forum, że dużo kotków teraz choruje niestety. Trzeba dać mu immunodol. Moje za to mają nieustający apetytJak tylko się ruszę łażą
i patrzą,jakbym ich nie karmiła..a boczki rosną![]()
Mar_tika, jak będziesz miała nowe wieści z domu Grządeczki to daj znać, jak tam moja ulubienica,
czy zaakceptowała nowe miejsce?
evik75 pisze:Marta,
właśnie obejrzałam Twoje zdjęcia maluchów na picasie - są genialne. TY to kobieto masz talent! Jestem pełna podziwu. Powinnaś być sławna
i robić dużą kasę z takim talentem i błyszczeć, błyszczeć, błyszczeć.
elape pisze:Marta, opisałam Twoje dzieciaczki i pisząc o nich nakręcałam się z zachwytem nad ich urodą i Twoją "sztuką focenia". Jakie szczęśliwe i bezpieczne są te dzieciaki u Ciebie, na wsi cierpiałyby głó i rodziły dzieci, dopóki by ich robale nie załatwiły.
herzpl pisze:to glut taki jest co sie rusze w kierunku kuchni to stoji kolomnie i patrzy takim smutnym wzrokiem a smakuje mu prawie wszystkorudy mi dzisiaj podlal mopa blagam o dom dla gluta bo juz nie wyrabiam.......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 679 gości