SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 26, 2012 14:19 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

Ta jak nie rozkradna pracownicy , albo w jakiś tajemniczy sposób nie dostanie nóg :?
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro wrz 26, 2012 16:03 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

Będzie ktoś w sobotę w schronisku? :D Wreszcie czuję się dobrze. Nie ma to jak zatrucie mrożonką.

Plotkara

Od: Pon gru 05, 2011 18:22

Post » Czw wrz 27, 2012 9:48 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

MarKotek pisze:
terenia1 pisze:Martynko maluszka nakarmiłąm strzykawką, biedak nie potrafi jeść - otworzyłam tackę dosłownie rzucił się na nią taki był głodny, ale nic nie potrafił zagarnąć języczkiem, pokarmiłam biedaka zjadł z pół tacki Ricovery potem się napił wody, oto czarny dupelek :1luvu: bieda niesamowita :cry: siedział dziś cały upaprany w tych wstrętnych trocinach :evil:

I dupelek z chorym okropnie języczkiem :(

Obrazek

kotka w DT zdrowieje :) niemam jeszcze zdjęc ale jak bede miała to wkleje

Witam,

Prześlę dziś lub jutro do Pani zdjęcia czarnej koteczki. W pon byłyśmy na kontroli. Pani dr jest bardzo zadowolona z postępu. Co prawda mamy jeszcze antybiotyk kontynuować, ale powiedziała, że śmiało można łączyć ją z innymi kotami i ogłaszać do adopcji.

Tylko jak na razie wygląda na to, że ona za bardzo nie przepada za innymi kotami. Niestety moje koty miały grzybicę, więc musiałam małą odizolować i siedziała sama w pokoju i może stąd teraz najbardziej kocha człowieka, przytula się, mruczy już na sam mój widok J Jest przesłodka, jakby mogła to weszłaby mi na głowę i od razu wystawia brzuszek do głaskania. Daje ze sobą zrobić wszystko, więc nie ma problemu z podaniem leku czy obcięciem pazurków. Je wszystko, kuwetka opanowana wzorowo i w ogóle jest mało problematyczna. Nic tylko ją adoptować.

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw wrz 27, 2012 10:40 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

Piekna kocica :-)!

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Czw wrz 27, 2012 12:32 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

dziewczyny czy mozecie zrobić jakieś rozeznanie ile kotek czeka na sterylke, skąd są i ile ciężarnych? bo juz mi sie to miesza wszytsko

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw wrz 27, 2012 16:59 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

Filomen pisze:dziewczyny czy mozecie zrobić jakieś rozeznanie ile kotek czeka na sterylke, skąd są i ile ciężarnych? bo juz mi sie to miesza wszytsko

Może być w sobotę? : )

Plotkara

Post » Pt wrz 28, 2012 19:10 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

ultra75 pisze:Piekna kocica :-)!

mam jeszcze takie :)

:1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pt wrz 28, 2012 19:12 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

MarKotek pisze:
ultra75 pisze:Piekna kocica :-)!

mam jeszcze takie :)

Obrazek

Śliczna! ; D

Plotkara

Post » Pt wrz 28, 2012 20:10 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

MarKotek pisze:

Obrazek

Te oczyska są cudne :ok:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Sob wrz 29, 2012 12:50 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

Kotów na sterylkę naliczyłam 10/12. Ciężko mi się połapać w tych kartkach. Oczywiście ta liczba trochę mija się z obecnym stanem rzeczy, bo niektóre kociaki są jeszcze na to za młode. Muszą poczekać kilka tygodni.

Plotkara

Post » Pon paź 01, 2012 7:05 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

Czy moge prosić o zaktualizowanie moich tymczasowiczów na schroniskowej stronie? Z "porzuconych maluszków" nic nie jest aktualne, bo bura Małpka zostaje u nas, a pozostałe dwa kociaki umarły.

Proszę o usunięcie kotki dorosłej Bezy, bo pojechała do DS oraz spanielki Lexa/Balbinka, bo już też jest na swoim. Wyadoptowałam też długowłosego Puszka.
Na domy czekają u mnie nadal Myszka matka (już wysterylizowana), Mysia córka, Tłuszczka (buro-biała) i czarna koteczka. Zdjęcia są na wątku chyba dwie strony wstecz.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Pon paź 01, 2012 18:15 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

Jaaga pisze:Czy moge prosić o zaktualizowanie moich tymczasowiczów na schroniskowej stronie? Z "porzuconych maluszków" nic nie jest aktualne, bo bura Małpka zostaje u nas, a pozostałe dwa kociaki umarły.

Proszę o usunięcie kotki dorosłej Bezy, bo pojechała do DS oraz spanielki Lexa/Balbinka, bo już też jest na swoim. Wyadoptowałam też długowłosego Puszka.
Na domy czekają u mnie nadal Myszka matka (już wysterylizowana), Mysia córka, Tłuszczka (buro-biała) i czarna koteczka. Zdjęcia są na wątku chyba dwie strony wstecz.

Dziękuję za info jutro rano zaaktualizuję stronę.
Szukamy DT dla rudeo Mańka!Bardzo źle znosi schronisko

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto paź 02, 2012 15:44 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

Dziękuję za aktualizację.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Śro paź 03, 2012 20:55 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

Dziewczyny nie znacie jakiegoś miłośnika lub miłośniczki kotów perskich - dziś byłam w schronisku na kwarantannie jest persiczka - już została wysterylizowana , umaszczenie czekoladowo-brązowe, więcej nie wiem na jej temat bo nikt nie był w stanie nic powiedzieć - nie wyobrażam sobie żeby ją puścić na adopcje bo to będzie jeden wielki kołtun. Roześlijcie wieści popytajcie.
Jak mi się uda zdążyć podjechać do schronu to może jej cyknę jakieś fotki.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro paź 03, 2012 21:02 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

Pierwszy raz od dłuższego czasu (urlop) była w schronie.
Cały czas dużo kociaków - nakarmiłam kociaki we wszystkich pomieszczeniach.
Najbardziej mi żal maluszków - kurcze 3 maluszki z kwarantanny - byłam na chwilę chyba w piatek wyglądały lepiej teraz - biedaki jak im dałam jedzonko rzuciły się dosłownie jakby nic nie jadły od kilku dni :( smutno bardzo smutno, aż żal wychodzić z myślą że nie ma dla nich innego miejsca :(
Na adopcjach w klatce - z takimi już podrośniętymi kociakami siedzi taki mały bidny mikrus - prawie jeszcze z niebieskimi oczkami, wyciągnęłam go i na spokojnie dałam mu jeść - w klatce nawet nie dał rady podejść do miski, zlizał cały sosik z jedzenia.
Z pięciu maleńtasów z boksu w szpitalku chyba nr 5 przeżył tylko jeden teraz dzrze się jak najęty, żeby go tylko zabrać na ręce. Wyszłąm z ciężkim sercem ze schroniska :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]