Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MarKotek pisze:terenia1 pisze:Martynko maluszka nakarmiłąm strzykawką, biedak nie potrafi jeść - otworzyłam tackę dosłownie rzucił się na nią taki był głodny, ale nic nie potrafił zagarnąć języczkiem, pokarmiłam biedaka zjadł z pół tacki Ricovery potem się napił wody, oto czarny dupelekbieda niesamowita
siedział dziś cały upaprany w tych wstrętnych trocinach
![]()
I dupelek z chorym okropnie języczkiem![]()
kotka w DT zdrowiejeniemam jeszcze zdjęc ale jak bede miała to wkleje
Witam,
Prześlę dziś lub jutro do Pani zdjęcia czarnej koteczki. W pon byłyśmy na kontroli. Pani dr jest bardzo zadowolona z postępu. Co prawda mamy jeszcze antybiotyk kontynuować, ale powiedziała, że śmiało można łączyć ją z innymi kotami i ogłaszać do adopcji.
Tylko jak na razie wygląda na to, że ona za bardzo nie przepada za innymi kotami. Niestety moje koty miały grzybicę, więc musiałam małą odizolować i siedziała sama w pokoju i może stąd teraz najbardziej kocha człowieka, przytula się, mruczy już na sam mój widok J Jest przesłodka, jakby mogła to weszłaby mi na głowę i od razu wystawia brzuszek do głaskania. Daje ze sobą zrobić wszystko, więc nie ma problemu z podaniem leku czy obcięciem pazurków. Je wszystko, kuwetka opanowana wzorowo i w ogóle jest mało problematyczna. Nic tylko ją adoptować.
Filomen pisze:dziewczyny czy mozecie zrobić jakieś rozeznanie ile kotek czeka na sterylke, skąd są i ile ciężarnych? bo juz mi sie to miesza wszytsko
Jaaga pisze:Czy moge prosić o zaktualizowanie moich tymczasowiczów na schroniskowej stronie? Z "porzuconych maluszków" nic nie jest aktualne, bo bura Małpka zostaje u nas, a pozostałe dwa kociaki umarły.
Proszę o usunięcie kotki dorosłej Bezy, bo pojechała do DS oraz spanielki Lexa/Balbinka, bo już też jest na swoim. Wyadoptowałam też długowłosego Puszka.
Na domy czekają u mnie nadal Myszka matka (już wysterylizowana), Mysia córka, Tłuszczka (buro-biała) i czarna koteczka. Zdjęcia są na wątku chyba dwie strony wstecz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 847 gości