strongbaby pisze:Dziękuje, a poduszki w jakim rozmiarze ? Bo widzę ze są różne. 51 x 37 cm nie będzie za duża ? Jest jeszcze rozmiar 35 cm x 45 cm
Myślę, że im mniejsza tym lepiej, bo będzie pasowala do różnych klatek - poza tym będzie tańsza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
strongbaby pisze:Dziękuje, a poduszki w jakim rozmiarze ? Bo widzę ze są różne. 51 x 37 cm nie będzie za duża ? Jest jeszcze rozmiar 35 cm x 45 cm
enedue pisze:hej, mam pytanie o persa 644/12,
1. w jakim stanie zdrowia jest?
2. czy jest dla niego ewentualny dom tymczasowy?
3, czy jest wykastrowany?
Jeśli nikt się po niego nie zgłosi prawdopodobnie miałabym kogoś, kto może wziąć go na tymczas w Warszawie. Osoba doświadczona z tą rasą.
Pozdrawiam serdecznie i jeśli ktoś coś wie, to proszę o info
zoyabea pisze:enedue pisze:hej, mam pytanie o persa 644/12,
Jeśli nikt się po niego nie zgłosi prawdopodobnie miałabym kogoś, kto może wziąć go na tymczas w Warszawie. Osoba doświadczona z tą rasą.
1. Na razie jest na kwarantannie i jest zdrowy, co oczywiście nie oznacza, że się zaraz nie rozchoruje.
2. Nie ma dla niego domu tymczasowego.
3. Nie wiadomo - ale wychodząc ze schroniska będzie musiał być.
Niestety nie wiem jak teraz wygląda opcja DT - chyba temat się trochę skomplikował.
Zapewne Jamkasica będzie wiedziała więcej.
łoooj. yhy no ok. to kochana Jamkasico, jak to zobaczysz daj proszę znać. bo jest opchabdla niego na tymczas i ogLaszanie. pokazaLam go mojej koleżance tymczasującej wcześniej persa z Pruszkowskiego Domu Tymczasowego i wyji jest możliwość uratowania sierściucha. pozdrawiam
Pozdrawiam
enedue pisze:zoyabea pisze:enedue pisze:hej, mam pytanie o persa 644/12,
1. Na razie jest na kwarantannie i jest zdrowy, co oczywiście nie oznacza, że się zaraz nie rozchoruje.
2. Nie ma dla niego domu tymczasowego.
3. Nie wiadomo - ale wychodząc ze schroniska będzie musiał być.
Niestety nie wiem jak teraz wygląda opcja DT - chyba temat się trochę skomplikował.
Zapewne Jamkasica będzie wiedziała więcej.
łoooj. yhy no ok. to kochana Jamkasico, jak to zobaczysz daj proszę znać. bo jest opchabdla niego na tymczas i ogLaszanie. pokazaLam go mojej koleżance tymczasującej wcześniej persa z Pruszkowskiego Domu Tymczasowego i wyji jest możliwość uratowania sierściucha. pozdrawiam
przepraszam za te okropne literowki ale pisze z telefonu ( chodzilo mi o to ze jest dla niego opcja na tymczas ;P )
Pozdrawiam
Never pisze:czy ta kolezanka to nie Andzelika przypadkiem?
co do persa jesli nie będzie na kwarantannie mozemy się jakoś umowic na jego adopcję. Tylko ze podpisujesz normalną umowe a w razie znalezienia mu ds przepisujesz ja na paluchu z nowym wlascicielem
Never pisze:czy ta kolezanka to nie Andzelika przypadkiem?
co do persa jesli nie będzie na kwarantannie mozemy się jakoś umowic na jego adopcję. Tylko ze podpisujesz normalną umowe a w razie znalezienia mu ds przepisujesz ja na paluchu z nowym wlascicielem
KejtGrejt pisze:Rozumiem. Czy jeśli zdecydowałabym się na przejęcie go i szukanie mu ds, możliwe byłoby wykonanie mu dodatkowych badań? Nie chciałabym brać kota "w ciemno", nie wiedząc jaki jest jego stan zdrowia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo, MruczkiRządzą i 94 gości